ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσία του Νίκου Δένδια η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο στρατόπεδο «Παπάγου»

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, παρευρέθηκε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, στη χριστουγεννιάτικη εορτή που διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» για τις οικογένειες και τα παιδιά του στρατιωτικού και πολιτικού Προσωπικού του ΓΕΕΘΑ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. “Σε μία εποχή που αντιμετωπίζουμε προκλήσεις και προβλήματα, ακόμα και η συμβολική πράξη της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μπορεί να γίνει ένα σύμβολο αισιοδοξίας για το αύριο και ιδιαίτερα για τη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων μας Δυνάμεων”, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κ. Δένδιας.
Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ (Ι) Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί, καθώς και ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλειος Ζορμπάς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γραφείο Τύπου ΥΠΕΘΑ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Με 70 ιστορικά αυτοκίνητα ξεκίνησε από το Ναύπλιο το Χειμερινό Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ρακοκάζανο στην Ανεμώτια Λέσβου