ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Κόντρα στον Άγιο Βαλεντίνο με Αντι Βαλεντίν γλυκά για singles , χωρισμένους και πικραμένους

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Κόντρα στον Άγιο Βαλεντίνο με Αντί Βαλεντίν γλυκά για singles , χωρισμένους και κάθε είδους πικραμένους

Μια ισχυρή δόση χιούμορ «έβαλε» φέτος στα γλυκά της αλυσίδα ζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης, γλυκαίνοντας με τα Anti Valentin είδη τους singles, τους πικραμένους και τους χωρισμένους, τους διωγμένους, τους «ορκισμένους εχθρούς» της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. «Ζήτω το Αντιβαλεντίν» «φωνάζουν» τα ζαχαροπλαστεία , έτσι για να γελάσει το χειλάκι μας και να φωτιστεί η μαύρη μαυρίλα που έφερε η πανδημία. Τα είδη Αnti Valentine δεν είναι τίποτα άλλο από τα γλυκά που όλοι ξέρουμε, κάποια από τα οποία έχουν ιστορία 45 χρόνων.

Η πρωτοτυπία τους έγκειται στο ότι συνοδεύονται από ένα μήνυμα που «κρύβουν» και το οποίο μπορεί να ανακαλύψει κανείς μπαίνοντας στην ιστοσελίδα των ζαχαροπλαστείων. Για τους χωρισμένους ενδείκνυται ένα κουτάκι μνημοσύνου, που έχει μέσα ότι επιθυμεί η ψυχή του ανθρώπου (πέντε διαφορετικά είδη αλμυρά και γλυκά καθώς και μια σοκολατένια ελίτσα).

Το μήνυμα που κρύβει :«η αγάπη μας πέθανε μια μέρα». Το πιο κατάλληλο γλυκό για τους απατημένους ένα τρίγωνο Πανοράματος με το μήνυμα «αποχωρώ από αυτό το τρίγωνο», ενώ στους «διωγμένους» από μια σχέση ταιριάζει μία πάστα παπουτσάκι που στέλνει το μήνυμα « το παπουτσάκι σου και δρόμο» . Τα μηνύματα δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά…. Τα υπόλοιπα ας μην τα αποκαλύψουμε για να μη χαλάσει η έκπληξη.

ΚΙΟΥ Νίκη Βαγγέλη διευθύντρια μάρκετινγκ ζαχαροπλαστείων “Μίλτος”

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αγγέλα Φωτοπούλου/Γιάννης Αγγελάκης
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ιστορία έχει πρόσωπο»: Υπαίθρια έκθεση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Μιανμάρ: Η αστυνομία μπλοκάρει το δρόμο για να σταματήσει τους διαδηλωτές στη Γιανγκόν