ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Μιανμάρ: Η αστυνομία μπλοκάρει το δρόμο για να σταματήσει τους διαδηλωτές στη Γιανγκόν

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Μιανμάρ: Η αστυνομία μπλοκάρει το δρόμο καθώς οι διαδηλωτές πραγματοποιούν μαζική συγκέντρωση στη Γιανγκόν

Οι διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι για το στρατιωτικό πραξικόπημα στη Μιανμάρ αψήφησαν σήμερα την απαγόρευση των συναθροίσεων και συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους, που είναι οι μεγαλύτερες εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία που πραγματοποιούνται στη χώρα.

Το πραξικόπημα της 1ης Φεβρουαρίου και η κράτηση της εκλεγμένης ηγέτιδος της Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σου Κι έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας να διοργανώνονται εδώ και τέσσερις συνεχόμενες μέρες και ένα αυξανόμενο κίνημα πολιτικής ανυπακοής που έχει επηρεάσει νοσοκομεία, σχολεία και κυβερνητικά γραφεία στη χώρα αυτή των 53 εκατομμυρίων κατοίκων.

Οι δεσμεύσεις χθες Δευτέρα του επικεφαλής της χούντας Μιν Αούνγκ Χλάινγκ ότι εν τέλει θα διεξαχθούν εκλογές στο πρώτο του διάγγελμα μετά το πραξικόπημα προκάλεσε περιφρόνηση. Αυτός επανέλαβε ατεκμηρίωτες κατηγορίες για εκλογική απάτη στις εκλογές του Νοεμβρίου, στις οποίες κέρδισε με συντριπτική πλειοψηφία ο Εθνικός Σύνδεσμος για τη Δημοκρατία της Σου Κι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ruptly
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Κόντρα στον Άγιο Βαλεντίνο με Αντι Βαλεντίν γλυκά για singles , χωρισμένους και πικραμένους
Επόμενο άρθροΑΕΑ: Εκδήλωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο