ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Εγκαίνια του εκσυγχρονισμένου και αναβαθμισμένου “Επιτηρητικού Φυλακίου 5” στον Έβρο

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, του κ. Θεόδωρου Αγγελόπουλου, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 τα εγκαίνια του εκσυγχρονισμένου και αναβαθμισμένου “Επιτηρητικού Φυλακίου 5” ενός ιδιαίτερα σημαντικού για τους ακρίτες στον Έβρο έργου αλλά και των νέων Στρατιωτικών Οικιών Αξιωματικών και Υπαξιωματικών στο Διδυμότειχο.

Ο κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου ανέλαβαν την κάλυψη του κόστους μετατροπής της παλαιάς κτιριακής εγκατάστασης του 219 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, στο πρώην Στρατόπεδο «ΚΝΙΘΑΚΗ», σε στρατιωτικές κατοικίες, ώστε να ικανοποιηθούν οι αυξανόμενες στεγαστικές ανάγκες των στελεχών της ΧVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο από τον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Καραμανίδη, Διοικητή της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού. Ακολούθησε ξενάγηση στις 12 νέες κατοικίες για τα στρατιωτικά στελέχη της περιοχής του Διδυμοτείχου.

Η Επιτροπή “Ελλάδα 2021” προέβη σε δωρεά για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του μεγαλύτερου Επιτηρητικού Φυλακίου (ΕΦ 5) του Ελληνικού Στρατού στις Καστανιές Έβρου, συνολικής έκτασης 1.100τ.μ. Η δωρεά της Επιτροπής, αφορά τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, και γενικότερα την περάτωση αυτού του σημαντικού για την εθνική ασφάλεια έργου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΤ
Προηγούμενο άρθροΟι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού στην αντιμετώπιση της εξάρτησης από οπιοειδή – Ποια είναι τα συμπεράσματα μελέτης – Τι τονίζουν οι ερευνητές
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ένας πατέρας με χίλια άλογα στην «χρονοκάψουλα» των Άνω Ποροϊων