Δήλωση του προέδρου του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ”ΝΙΚΗ”, κατά την ψηφοφορία


ÁÓÊÇÓÇ ÅÊËÏÃÉÊÏÕ ÄÉÊÁÉÙÌÁÔÏÓ ÃÉÁ ÔÉÓ ÅÈÍÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ ÔÇÓ 25çò ÉÏÕÍÉÏÕ 2023"/>

Η δήλωση του Προέδρου της Νίκης

Ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτρης Νατσιός προσήλθε να ψηφίσει σήμερα στο Μοσχοχώρι Πιερίας, το χωριό της καταγωγής του, συνοδευόμενος από συγγενείς και φίλους. Η δήλωσή του:

«Σήμερα ο λαός μας, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος κατά τον ποιητή, καλείται να αποφασίσει για μία Βουλή που θα πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των παιδιών μας. Ας αναρωτηθεί καθένας μας, αν χρειαζόμαστε σε τέτοια Βουλή την παντοκρατορία του ενός ή αν χρειαζόμαστε και μία διαφορετική φωνή, βγαλμένη από τον απλό και έντιμο λαό μας.

Δεχθήκαμε άδικες επιθέσεις, τόνους από ψεύτικες κατηγορίες, σαν να ήταν η ΝΙΚΗ το πρόβλημα της Ελλάδας. Όμως η ΝΙΚΗ ζητά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων για να ασκήσει κατ’αρχήν πραγματική αντιπολίτευση. Να υπερασπιστεί την πατρίδα και τον πιστό λαό μας, την οικογένεια, τα παιδιά μας, να ξαναθυμίσει το ήθος και τις αξίες που τόσο έχουν λείψει από την κοινωνία μας. Τον Ελληνισμό και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια.

Ας κάνουμε τον σταυρό μας και ας πάμε να ψηφίσουμε για να διεκδικήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.

Προηγούμενο άρθροΤάσος Μπαρτζώκας: “Από σήμερα η Ημαθία, όλη η Ελλάδα κοιτάζει το μέλλον με ακόμα πιο μεγάλη αισιοδοξία και σιγουριά!”
Επόμενο άρθροΓ.Ε.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας: 25-6-2023 Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου