Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ να πάει πολύ πιο ψηλά, για να υπάρξει ισχυρή λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση

«Kαλή δύναμη σε όλους και όλες, σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, είναι η μέρα των εκλογών, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες απόψε το βράδυ, πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί, για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να πάει πολύ πιο ψηλά, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση 100% και στη βουλή και στους ερχόμενους λαϊκούς αγώνες» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο 137ο εκλογικό τμήμα του ΤΕΕ Λαμίας (πρώην Μουστάκειο).

Εν τω μεταξύ, με χιούμορ αντιμετώπισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ το γεγονός ότι στο “πακέτο” με τα ψηφοδέλτια που του δόθηκε αρχικά, δεν υπήρχε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
Ο κ. Κουτσούμπας βγήκε από το παραβάν και ζήτησε να του δοθεί,αναρωτήθηκε γιατί έλειπε και είπε χαμογελώντας «αν γίνονται σε μένα τέτοια λάθη…»
Στη συνέχεια ψήφισε κανονικά και απευθυνόμενος στην εφορευτική επιτροπή,είπε με καλοπροαίρετη διάθεση “θα γίνετε viral…».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Οι πολίτες θα ψηφίσουν για μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Ρώσοι που διατάραξαν την ασφάλεια πτήσης, αφού προηγουμένως ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους