Δεν νοείται χαλαρή ψήφος ή αποχή – Γράφει ο Δημήτρης Τσούκας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι περιφερειακές εκλογές στην Αττική, αποτελούν κορωνίδα των αυτοδιοικητικών εκλογών στη χώρα. Όχι μόνο επειδή στην Αττική κατοικούν περισσότεροι από 4 εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά κι επειδή τα επόμενα χρόνια θα καθοριστούν σημαντικοί τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Ήδη, στην Αττική των 66 δήμων, εκτελούνται περισσότερα από 2 χιλιάδες έργα, μικρότερα και μεγαλύτερα! Έργα που αποτελούν κεφαλαιώδεις παρεμβάσεις για την ζητούμενη ποιότητα της ζωής μας. Έργα που πρέπει να συνεχιστούν και ταυτοχρόνως να ανοίξουν δρόμους και για άλλες παρεμβάσεις προς όφελος όλων. Ταυτοχρόνως, αναζητούν συνέχεια και νέες ουσιώδεις παρεμβάσεις, κεφαλαιώδη ζητήματα της καθημερινότητάς μας στο κοινωνικό πεδίο, στον αθλητισμό, στην πολιτική προστασία και γενικά σε ότι η περιφέρεια Αττικής μπορεί να είναι αρωγός της κοινωνίας.

Οι εκλογές της Κυριακής είναι καθοριστικές. Η συμμετοχή σ’ αυτές είναι καθοριστική για να μην επιτραπεί σε δυνάμεις της οπισθοδρόμησης να διακυβεύσουν το παρόν και το μέλλον. Δεν νοείται αποχή, δεν νοείται «δεν βαριέσαι ας ψηφίσουν άλλοι», δεν νοείται χαλαρή ψήφος. Το γράφω όσο πιο απλά και παραστατικά γίνεται: η  προσέλευση στις κάλπες είναι τόσο απαραίτητη όσο κι η υγεία μας!

Πολύ περισσότερο όταν επικεφαλής της παράταξης που θα πάει την Αττική πιο  μπροστά, είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει την αυτοδιοίκηση όσο λίγοι, που έχει διαχειριστεί με επιτυχία όσα δύσκολα βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια και τελικά αποτελεί την επιτομή της έννοιας αξιοκρατία! Ένας άνθρωπος που έχει ως επίκεντρο της σκέψης και των αποφάσεών του τον άνθρωπο! Γεγονός, που ως ιατρό με ώθησε να συστρατευτώ μαζί του και να είμαι υποψήφιος στον Βόρειο τομέα της Αττικής.

Πάμε λοιπόν. Στις κάλπες για την «Αττική μπροστά», με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Δημήτρης Τσούκας είναι ιατρός, Διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής του «Μητέρα», υποψήφιος περιφερειακός  σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά», στο Βόρειο τομέα.

Προηγούμενο άρθροΜΑΡΙΑ ΤΕΡΖΙΔΟΥ – Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κατερίνης
Επόμενο άρθροΝάουσα – ΕΝΑ μαζί: Αφροδίτη Ταμπακιάρη Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κ. Νάουσας