Ανέκδοτο: Όροι πριν τον γάμο…

Όροι πριν τον γάμο…

Ο Γιώργος και η Ρένα είναι αρραβωνιασμένοι  επί τρία χρόνια και βάλε. Τελικά αποφασίζουν να παντρευτούν. Έτσι αρχίζουν να κουβεντιάζουν  να συζητήσουν τα του γάμου τους. Ο Γιώργος έχοντας μια δόση ανατολίτικου αίματος  λέει στην Ρένα:

– Πρόσεξε Ρένα, για να παντρευτούμε, εγώ θέτω 3 απαραίτητους όρους.

Ρένα: – Εντάξει, είμαι όλη αυτιά να τους ακούσω.

Γιώργος: – Πρώτον, θέλω κάθε πρωί μόλις ξυπνάω, να βρίσκω το καφεδάκι μου έτοιμο, ζεστό πάνω στο τραπέζι, ανεξάρτητα αν το πιω ή όχι.

– Δεύτερον, θέλω κάθε απόγευμα που θα γυρίζω από τη δουλειά να βρίσκω έτοιμο και ζεστό το φαγητό μου, ανεξάρτητα αν θα το φάω ή όχι και ζεστό νερό για μπάνιο ανεξάρτητα αν κάνω μπάνιο ή όχι.

– Τρίτον, θέλω κάθε βράδυ που θα γυρίζω από την έξοδό μου με τους φίλους μου να βρίσκω έτοιμες τις παντόφλες μου μπροστά στο καναπέ με τη τηλεόραση ανοιχτή, ανεξάρτητα αν τις φορέσω ή όχι.

– Πολύ καλά , λέει η Ρένα, τους δέχομαι τους όρους σου. Εγώ μόνο έναν μικρό όρο βάζω.

– Απίθανα, λέει ο Γιώργος, πες τον.

– Το σεξ αρχίζει κάθε βράδυ στις έντεκα και μισή,  ανεξάρτητα αν είσαι εσύ εδώ ή όχι!


ΓΝΩΜΙΚΟ

Η αγάπη είναι μια φωτιά που ποτέ δεν ξέρεις αν θα ζεστάνει τη καρδιά σου ή θα σου κάψει το σπίτι.

Joan Crawford – 1904-1977 – Αμερικανίδα ηθοποιός

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας που διέπρατταν κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Δημοκρατικής Ευθύνης για τους δεκάδες νεκρούς αλλά και τους ζωντανούς που δεν μπορούν να συνεχίσουν να ζουν σε μια χώρα ανεύθυνων