Ανάρτηση του ΥπΑΑΤ, Λευτέρη Αυγενάκη στα social media, για την περιοδεία του Υπ. Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκο Πιερρακάκη

Ανάρτηση του ΥπΑΑΤ, Λευτέρη Αυγενάκη στα social media, για την περιοδεία του Υπ. Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκο Πιερρακάκη και τις κοινές επισκέψεις τους.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2024

– Στα Δύο Αοράκια μαζί με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ηρακλείου, Βαγγέλη Καρκανάκη, την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και Περιφερειακή Σύμβουλο, Ελένη Μαράκη και τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μανώλη Μπελαδάκη.

– Θερμά συγχαρητήρια στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Ηρακλείου για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία.

– Με την συμμετοχή 35 σχολείων, 1.500 μαθητές και γονείς, από όλο τον Ν. Ηρακλείου η γιορτή «έλαμψε» και φέτος, με τους μαθητές να παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από κάθε γωνιά της χώρας, αναδεικνύοντας έτσι τα ήθη και τα έθιμά μας.

Το link της ανάρτησης : https://www.facebook.com/share/p/jqzLJSmuGEJ87so7/?

ΑυγενΠιερ5.jpeg ΑυγενΠιερ1.jpeg

Προηγούμενο άρθροΠορίσματα εκτίμησης ζημιών σε καλλιέργειες των Δ/Κ Κορυφής και Πλατάνου
Επόμενο άρθροΣύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας – Συγχαρητήρια σε μέλη του συνδέσμου