Αλεξάνδρεια – Σάκης Κούγκας : Αιχμηρός… ο πρώην αντιδήμαρχος καρφώνει… Ναλμπάντη, Χαλκίδη, Γκυρίνη – Βίντεο

Ο πρώην αντιδήμαρχος  και έμπειρος αυτοδιοικητικός Σάκης Κούγκας μίλησε σήμερα στο emvolos.gr για όλους και για όλα και φώτισε το τοπίο των εκλογών του δήμου Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο:

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας» του Αργύρη Πανταζόπουλου, αναφέρθηκε κατ΄ αρχάς στην πενταετία Γκυρίνη την οποία χαρακτήρισε χαμένη πενταετία, καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα προβλήματα του δήμου, ούτε καν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Από την αρχή της θητείας του όπως τόνισε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , ο νυν δήμαρχος είχε να διαχειριστεί δύο ισχυρούς αντιπολιτευτικούς πόλους μέσα στην παράταξή του, τον ένα με επικεφαλής  τον Κώστα Ναλμπάντη  με πέντε συμβούλους και τον άλλο με επικεφαλής τον Μιχάλη Χαλκίδη με τέσσερις συμβούλους, με αποτέλεσμα τα σοβαρά θέματα που είχαν να επιλύσουν να καθυστερούν.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας ανέφερε ότι η « Ώρα Ευθύνης» δημιουργήθηκε με σκοπό να πλήξει την παράταξη του Φώτη Δημητριάδη, που για αυτόν ήταν ότι πιο πετυχημένο  είχε να επιδείξει ο Δήμος Αλεξάνδρειας τα τελευταία χρόνια, καθώς οι ικανότητες του ήταν αναμφισβήτητες.

Η  «Ώρα Ευθύνης»  δημιουργήθηκε για να πλήξει την παράταξη του πρώην δημάρχου, ενώ χαρακτήρισε τον Γκυρίνη σαν δήμαρχο μιας χρήσης, που τον χρησιμοποίησαν κάποιοι για να ανέβουν πολιτικά. Στην συνέχεια της συζήτησης κατηγόρησε τον Κώστα Ναλμπάντη γιατί από την αρχή υπέθαλπε τον νυν δήμαρχο δημιουργώντας προβλήματα στην ομαλή και χρήστη διοίκηση του Δήμου, ενώ ανέφερε ότι από την εποχή Δημαρχίας Γκιόνογλου κοίταγε να ανέλθει πολιτικά, φλερτάροντας με θέσεις και αξιώματα.  Ο πρώην αντιδήμαρχος δεν πιστεύει ότι ο Κώστας Ναλμπάντης θα είναι ένας καλός δήμαρχος εφόσον εκλεγεί, καθώς δεν διαθέτει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτεί η θέση του δημάρχου, ενώ τον χαρακτήρισε σαν κακό μαθητή, αφού δεν μπόρεσε να μάθει από αυτόν τα μυστικά του πετυχημένου αυτοδιοικητικού . Όσον αφορά τον Μιχάλη Χαλκίδη τον θεωρεί ικανό, αλλά είναι ξεπερασμένος. Τέλος θεωρεί τον Αργύρη Πανταζόπουλο,  ως τον πιο ικανό από τους πέντε υποψήφιους για να αναλάβει την διοίκηση του δήμου ενώ προέβλεψε ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας» θα κόψει πρώτος το νήμα την Κυριακή 26 Μαΐου, ενώ θα είναι ο μεγάλος νικητής του δεύτερου γύρου και ο ίδιος θα συγκεντρώσει πάνω από 2000 ψήφους.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια – Γεωργία Καρκέλη: Ένα λαμπερό αστέρι πλάι στον Παναγιώτη Γκυρίνη. βίντεο
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Νέο και καινοτόμο ιδιωτικό ΚΕΠ με καλύτερη εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή και καθυστερήσεις