Αλεξάνδρεια – Γεωργία Καρκέλη: Ένα λαμπερό αστέρι πλάι στον Παναγιώτη Γκυρίνη. βίντεο

Νέα, όμορφη και δραστήρια επιχειρηματίας η Γεωργία Καρκέλη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, αυτοσυστήνεται και εκθέτει τις σκέψεις της για μια καλύτερη πόλη.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Την Αλεξάνδρεια του μέλλοντος.. Μιας πόλης καθαρής, μέσα από την άνθιση του πράσινου και την ευαισθητοποίηση όλων των κατοίκων για τα αδέσποτα ζώα. Μας αποκαλύπτει ότι η πρόταση του Παναγιώτη Γκυρίνη ήταν η αφορμή που την ώθησε να πολιτευτεί για πρώτη φορά, σε συνδυασμό με την αιτία της πλήρους ταύτισης των ιδεών της με αυτών του δημάρχου. Θεωρεί ότι το νέο ανοικτό εμπορικό κέντρο (Open Mall) θα προσδώσει νέα εικόνα και άνεμο ευημερίας στην τοπική αγορά, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για αυτό το “επίτευγμα” όπως χαρακτήρισε της σημερινής δημοτικής διοίκησης.

Χαρακτηρίζει αναμφισβήτητα δυναμική τη γυναικεία παρουσία του ψηφοδελτίου, το οποίο απαρτίζεται από ικανά και δραστήρια πρόσωπα.

Τέλος, η Γεωργία Καρκέλη, παρότρυνε όλους τους νεαρούς ψηφοφόρους να μην απαξιώσουν τις τοπικές εκλογές, κάνοντας δραστική χρήση του δικαιώματός τους, για το καλό και το μέλλον αυτού του τόπου.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΈνα νέο ηφαιστειακό βουνό ύψους 800 μέτρων «ξεφύτρωσε» στο βυθό του δυτικού Ινδικού ωκεανού μέσα σε λίγους μήνες
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια – Σάκης Κούγκας : Αιχμηρός… ο πρώην αντιδήμαρχος καρφώνει… Ναλμπάντη, Χαλκίδη, Γκυρίνη – Βίντεο