Αλεξάνδρεια: Η εκδήλωση κοπής πίτας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου “ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ” Αλεξάνδρειας. (Βίντεο-φωτό)

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, η εκδήλωση κοπής πίτας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου “ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ” Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Αγαθούλα Γεωργιάδου

Η αίθουσα γέμισε από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, γονείς, προπονητές, επίσημους προσκεκλημένους και φίλους της ακαδημίας.

Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο προπονητής και καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Πέτρος Πούλιος, ο οποίος έδωσε τις θερμές ευχές του για την νέα χρονιά, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της περσινής και αναφέρθηκε στους στόχους της Ακαδημίας για το 2019. Αξιόλογη και ενδιαφέρουσα ήταν  η ομιλία που πραγματοποίησε στην συνέχεια ο γνωστός προπονητής και πρωτοδημιουργός των “ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ” κ. Οδυσσέας Καλυβιώτης όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν σε δύο από τα αστέρια της ακαδημίας, τον ταλαντούχο Γιώργο Κούτσια (Κ15) και Πιπιλιάρη Ιωάννη (Κ17) που αγωνίζονται πλέον για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

 Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο προπονητής της ακαδημίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κ. Ηλίας Ιασωνίδης ενώ στους νεαρούς παίκτες μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: