Αγροτικός Αστήρ Πλατέος – Θύελλα Σταυρού 5-0. «Θύελλα» ήταν σήμερα ο Αστέρας. – Βίντεο – Φώτο

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Επίδειξη ισχύος έκανε σήμερα η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε της Θύελλας Σταυρού με 5-0.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Τα γκολ για την ομάδα του Πλατέος σημείωσαν οι Μηνούδης 21’ , Ταταρίδης 22’ , Καραούσογλου 27’,  Βουλγαρόπουλος 72’ και Κίρτσογλου 77’. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής καθώς ο Αστέρας επικράτησε πλήρως του αντιπάλου του, ενώ η Θύελλα Σταυρού που δέχτηκε 3 γκολ μέσα σε έξι λεπτά και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 27’ αποσυντονίστηκε και ηττήθηκε δίκαια.

Το Πλατύ θέλει 2 νίκες στα επόμενα 3 παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική.

Επόμενο παιχνίδι για το Πλατύ στο γήπεδο του Λουτρού όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό ενώ η Θύελλα Σταυρού αντιμετωπίζει στο γήπεδο της τον Φίλιππο Μελίκης.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος

Μουσκεφτάρας, Μαγγανάρης (76’ Μαρκόπουλος), Μηνούδης (41’ Βουλγαρόπουλος), Τσογμελίδης, Ταταρίδης, Κίρτσογλου, Ελευθεριάδης (50’ Τόζογλου), Καραούσογλου, Χαλβατζής, Σκούρα, Νασούφι (66’ Καρβούνης) .

Θύελλα Σταυρού

Αποστολίδης, Πασχαλίδης (65’ Μπακάλης), Μυλωνάς Α (38’ Σκέυης), Παπαδόπουλος, Δαουκόπουλος, Παπαδόπουλος, Πρωτογέρης, Νιάκας, Μυλωνάς Χ. , Κοσέογλου(69’ Αντωνιάδης), Νικολαΐδης (75’ Μυλωνάς Γ.).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φώτο: