Εθνικός Κλειδίου – Άρης Π. Σκυλιτσίου 2 – 1. Νίκη με ανατροπή ο Εθνικός. – βίντεο – φωτό

Ματς με σασπένς και ανατροπή του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το Εθνικός Κλειδίου- Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Κλειδίου. Τελικός νικητής ο Εθνικός, με ένα γκολ στο 90΄!

Ρεπορτάζ: Γιώργης Γκιώνης

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με μοναδική αξιόλογη φάση ένα δοκάρι στο 27΄ για το Κλειδί από κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Η επανάληψη είχε όλες τις συγκινήσεις.. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δημιουργώντας κινδύνους, όπως ένα μοναδικό τετ α τετ του Αθανασιάδη. Ο μαχητικός Άρης αιφνιδίασε στο 65΄ ανοίγοντας το σκορ με τον Συρόπουλο. Ο Εθνικός στη συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει πιέζοντας, πράγμα που κατάφερε στο 77΄ με τον μοιραίο έως εκείνη τη στιγμή Ηλία Αθανασιάδη. Τη λύτρωση για τους γηπεδούχους έδωσε στο 90΄ ο Πλέσκας, που έγραψε το τελικό 2-1.

Διαιτητής ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κκ. Γιαγκιτζόγλου και Σωτηριάδη.

Εθνικός Κλειδίου: Βασιλείου, Μηνούδης (57΄Ταμπουράς), Κιρκιλιανίδης (50΄Αθανασιάδης Ι), Καλυβιώτης, Αθανασιάδης Η, Σερμπίνης, Σωτηράκης, Λουκάς (87΄Βελικούδης), Λέκκας, Αναδολού (70΄Παρασχόπουλος), Πλέσκας.

Άρης Π. Σκυλιτσίου: Μαυρόπουλος, Μωραΐτης Δ, Κουτσιάδης, Συρόπουλος, Μάρτος (80΄Μωραΐτης Γ), Κίτσας, Νούζι, Φωτιάδης, Κολεσίδης, Τάνης, Δημούλτσης.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φώτο: