Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – ΠΑΟ Κουλούρας 2-3. Ήττα ..αγγαρείας για τον Αστέρα. – βίντεο – φωτο

Ένας εντελώς διαφορετικός Αγροτικός Αστέρας από αυτόν που έχουν συνηθίσει φέτος οι Πλατιώτες φίλαθλοι εμφανίστηκε σήμερα, στον αγώνα κυπέλλου  απέναντι στην Κουλούρα.

Ρεπορτάζ: Γιώργης Γκιώνης

Με ριζικό rotation στη σύνθεσή τους οι πράσινοι του Τάσου Χουρσουζίδη κατέβηκαν μάλλον για αγγαρεία στο σημερινό αγώνα, απέναντι όμως σε ένα ταλαντούχο και ορεξάτο νεανικό σύνολο, αυτό του ΠΑΟ Κουλούρας, που κατέκτησε τελικά δίκαια τη σπουδαία πρόκριση. Νίκη μάλιστα που ήλθε από ανατροπή του σκορ.

Το 1-0 έκανε το Πλατύ στο 20′ με τον Μπαντή. Οι ασπρόμαυροι ισοφάρισαν στο 40′ με τον Πανταζή.

Ημίχρονο 1-1.

Ανατροπή του σκορ υπέρ του ΠΑΟ Κουλούρας σε 1-2 στο 50′ με τον Τερμιτζόγλου. Στο 60′ ο Τζήμας έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Κουλούρα (1-3). Ο Αστέρας μείωσε σε 2-3 ξαναμπαίνοντας στο ματς στο 73′ με τον Καραντουλαμά. Στο 75′ ακυρώθηκε γκολ του Καραντουλαμά ως οφσάιντ.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με το τελικό σκορ να γράφει 2-3.

Διαιτητής ο κ. Νησελίτης, βοηθοί οι κ.κ. Χαλατζιούκας και Ποζιάδης.

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος: Ευαγγελινός, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος, Παναπακιδης, Τοπαλίδης (53′ Κούκλας), Μπαντής, Μαρκατόπουλος (71′ Σκεντερίδης), Καραντουλαμάς, Αντωνίου (25′ Καραούσογλου), Χαλβατζής, Ελευθεριάδης.

ΠΑΟ Κουλούρας: Βάντσης, Φουρκιώτης, Σαράφης, Χαραλαμπίδης Γ, Πανταζής, Χαραλαμπίδης Δ. (90′ Παυλίδης), Αναστασόπουλος, Περτσιούνης, Τζήμας, Μουρατίδης (70′ Μουγτουζίδης) Τερμιτζόγλου (84′ Κατσκαβέλης).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο: