Η Πανελλήνια Συντονιστική Αγροτών πάει στο Συμβούλιο Επικρατείας για το ασφαλιστικό-φορολογικό.!!

Η Πανελλήνια Συντονιστική Αγροτών διαφοροποιείτε με τη στρατηγική των μπλόκων ,που όπως χαρακτήρισε είναι μια μέθοδος «απαρχαιωμένη»,καταγγέλλει τους νόμους για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών, και καταφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ειρήνη Αιμονιώτη
Γράφει η συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Ειρήνη Αιμονιώτη

Σε ανακοίνωση της, η Πανελλήνια Συντονιστική αναφέρει :

«Στα πλαίσια της διαφορετικότητας των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων, έχοντας ως γνώμονα την νέα εποχή που ξεκινά με την εφαρμογή των επαχθών νομοθετημάτων ασφαλιστικό-φορολογικό που θα σημαίνει τη διάλυση της παραγωγικής βάσης στη χώρα, εξαντλούμε κάθε μορφή αγώνα και κάθε έννομο δικαίωμα που ως ελεύθεροι πολίτες μας παρέχει αυτό το σύνταγμα του κράτους.

Καταγγέλλοντας αρχικώς πως κανείς πολιτικά δεν νομιμοποιείται ως ηγεσία-υπουργείο στη συνείδηση και στα μάτια κάθε αγρότη με την εφαρμογή των καταστροφικών αυτών νομοσχεδίων προχωράμε στο επόμενο βήμα και εμείς ως τάξη, καταθέτοντας προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για την αντισυνταγματικότητα του νόμου, για το ασφαλιστικό.

Επιτέλους σε αυτό τον αγώνα οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί, το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους εαυτούς μας, στη δουλεία μας και στη πατρίδα μας. Η αρχή έγινε. Σας περιμένουμε όλους».

Η συμμετέχοντες :

Γκόντιας Χρήστος

Γιάννης Παναγής

Μπακόλας Γιώργος

Νέλλας Θεόδωρος

Γιώργος Μαχάς

Αράπογλου Τρύφων

Αλεξανδρής Κώστας

Παπαθανασίου Μίμης

Δημογιάννης Δημήτρης

Κελμάγιερ Θανάσης

Μέγκας Γιάννης

Βάγιας Χρήστος

Χατζηδούρος Ηλίας

Κυριαζής Νίκος

Χατζητομάρης Θεόδωρος.

 

Προηγούμενο άρθροΤης μιας δραχμής οι άθλιοι εγκληματίες – Γράφει ο Θάνος Τζήμερος
Επόμενο άρθροΜοιάζουμε με ότι τρώμε ή προσαρμόζουμε την διατροφή μας; – Γράφει η Μαρία Αλιμπέρτη – Κατσάνη