Αρχική Εφημερίδες Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2026

Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2026

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/6/2026

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ της νέας ρύθμισης για τον ν. Κατσέλη»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΠΙΔΑ για 100.000 δανειολήπτες»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ  – Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ Καθολικά, αναδρομικά και άτοκα – ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»

ΕΣΤΙΑ: «ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΙΣ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Μόνον όταν η πολιτική επείγεται σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης»

ESPRESSO: «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΜΙΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟ «Πιατά, σεβάσου τους νεκρούς»»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΠΑΛΩΜΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Πουλούσαν κλεμμένο ρεύμα σε γνωστές επιχειρήσεις Πώς δρούσε το κύκλωμα που παραβίαζε ψηφιακά ρολόγια – μετρητές – Τρία νοσοκομεία από το μέλλον»

KONTRA NEWS: «Με απόφαση του Κυριάκου Πιερρακάκη ο νόμος θα έχει και αναδρομική ισχύ ΡΥΘΜΙΣΗ-ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ»

STAR: «Η απόφαση του Δέλλα ένα μήνα μετά τον θάνατο της Μαστροκώστα ΝΕΑ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΩΓΩ»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Απεργιακός κλοιός σε κυβέρνηση – κεφάλαιο για μισθούς, Συμβάσεις, ένσημα, Υγεία»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ «Ανάσα» χιλιάδων ευρώ για τους δανειολήπτες – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Μια εκκρεμότητα 200 ετών έχει επιλυθεί – ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ, ΣΕ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ» ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ «Λιώνει» η Ευρώπη από τον καύσωνα»

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ: «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ Ανάσα για χιλιάδες οφειλέτες»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Μηδενίζονται οι τόκοι, επιστρέφονται χρήματα»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ – ΥΠΕΘΟΟ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΚΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΩΦ.ΑΘΗΝΩΝ, ΕΝΩ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΑ Η αντανάκλαση της οικονομίας στο Χρηματιστήριο – ΤτΕ – ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ 16 ΚΙΝΗΣΕΙΣ»

Προηγούμενο άρθροΜοσχαράκι λεμονάτο της Μιμίκας – Μαμαδίστικη γεύση
Επόμενο άρθροΓύρισε εκεί που έγινε αθάνατος! – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος