Αρχική Εφημερίδες Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 16 Ιουνίου 2026

Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 16 Ιουνίου 2026

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/6/2026

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΕΝΟΣ Ο Θ. ΠΛΕΥΡΗΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Μετανάστευσης»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Συμφωνία εκεχειρίας με 5 αγκάθια – 3.445 προσλήψεις στο δημόσιο – Λιώνουν τα ρολόγια για τον χρυσό»
ΕΣΤΙΑ: «Συντάξεις 1.400 ευρώ στο βαθύ κράτος, 763 ευρώ στον κόσμο της εργασίας»
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ««Το θέαμα ήταν εφιαλτικό» – Στο σημείο μηδέν μετά 350 εκατ. δολάρια και δέκα χαμένα χρόνια Στο φιλότιμο των εργαζομένων βασίζονται πλέον τα ΕΛΤΑ – ΗΠΑ – Ιράν: συμφωνία με νάρκες χωρίς το Ισραήλ – Αλβανία: η μαφία πίσω από τη μεγάλη επένδυση»
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ»
ΤΑ ΝΕΑ: «ΠΟΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ  – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΙ Φάρμακα και εμβόλια της επόμενης ημέρας – ΛΑΥΡΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ»
Ο ΛΟΓΟΣ: «ΣΕ «ΚΡΙΣΗ» ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Συμφωνία με πολλά… αλλά – Π.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ Επέστρεψε ίδιος και απαράλλακτος, όπως όταν έταζε στους πάντες τα πάντα – ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο «βηματισμός» για την αίτηση του Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΝΙΚΟ ΛΑΟ Οι λαοί θα νικήσουν!»
Η ΑΥΓΗ: «»
KONTRA NEWS: «Ο Τσίπρας αντιστρέφει τους ρόλους για να ακουστεί η φωνή του λαού “ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ..”»
ESPRESSO: «Η ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΜΑΡΑ Καθαρή ψυχή στα σκουπίδια»
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ Ειρήνη με τέσσερις αστερίσκους – Στις φλόγες η Λαύρα των Σπηλαίων στο Κίεβο»
TO MANIFESTO: «ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘ’ ΕΞΙΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ Black humor Τσίπρα για το κράτος δικαίου – ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ Επέστρεψε στη φυλακή ο αρχηγός της 17Ν»
STAR: «Στα δικαστήρια ο ηθοποιός για τις πολυτελείς κατοικίες του στους Παξούς «ΣΦΑΓΗ» ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Επτά κλειδιά για έξοδο από την αβεβαιότητα – 40 ΔΙΣ. ΔΟΛ. ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ GREEKS ΣΕ ΝΕΑ TANKERS»

 

Προηγούμενο άρθροΚαρπουζόπιτα της Ίου – Το καλοκαιρινό κυκλαδίτικο γλυκάκι
Επόμενο άρθροΗ πανωλεθρία της νέας ανοησίας – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος