Στον “ΚΥΚΛΟ” του ενδιαφέροντος πολλών και σημαντικών ανθρώπων, η φιλανθρωπική εκδήλωση στήριξης του «Έρασμου»

Με μεγάλη συμμετοχή παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελιά

Με το θερμόμετρο να αγγίζει και να ξεπερνά θερμοκρασίες καύσωνα, αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή πολλών και σημαντικών ανθρώπων της τοπικής μας κοινωνίας, από Βέροια και Νάουσα, στη φιλανθρωπική εκδήλωση υποστήριξης του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» από την «KYKLOS COSMETICS BY ELENA LENOU» , το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου στο Café «KORI»(Ελιά).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης,  με πρωτοβουλία της κ. Λένου, εκτέθηκαν και πωλήθηκαν κοντομάνικα μπλουζάκια, με τυπωμένα έργα καταξιωμένων  εικαστικών απ’ όλη την  Ελλάδα, με θεματική αναφορά στο πρόσωπο της γυναίκας, μέσα από αλληγορικές και συμβολικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις σύγχρονης κοινωνικής προβληματικής.

Η όλη δραστηριότητα αποδείχτηκε μια σημαντική ευκαιρία για γόνιμο διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, αλλά και νέες γνωριμίες μεταξύ ανθρώπων που τιμούν τον εθελοντισμό και τον ακτιβισμό, εκπροσωπώντας Συλλόγους, Φορείς και Αρχές, στον καθημερινό αγώνα όλων, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της τοπικής μας κοινωνίας.

Τους συμμετέχοντες υποδέχθηκαν η ιδρύτρια της εταιρίας «KYKLOS COSMETICS» κ. Έλενα Λένου και η Πρόεδρος του ΔΣ του «Έρασμου» κ. Γεωργία Φωστηροπούλου.
Το παρόν, μεταξύ άλλων, έδωσαν: Η Περιφερειακή Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας & Ισότητας των Φύλων κ. Συρμούλα Τζήμα, η  κ. Παρασκευή Αγγελή – Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας  Δήμου Βέροιας,

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: http://erasmosverias.com/11-7-24-kyklos-elia/

Προηγούμενο άρθροΕθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνόκαρπων – Συνεχίζεται η συλλογή δηλώσεων παραγωγών
Επόμενο άρθροΜέτρα του ΥΠΑΑΤ για την αντιμετώπιση κρούσματος πανώλης σε εκτροφή αιγοπροβάτων στην Καλαμπάκα – Δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο