Απ. Βεσυρόπουλος: «Οριστική λύση στη γέφυρα του Παλαιού Προδρόμου – Εξασφάλιση χρηματοδότησης για την κατασκευή καινούργιας γέφυρας»

Την αναγκαία χρηματοδότηση για την κατασκευή μίας νέας σύγχρονης γέφυρας στον Παλαιό Πρόδρομο του Δήμου Αλεξάνδρειας εξασφάλισε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος σε συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί με τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιαννάκη με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2023, υπό συνθήκες σφοδρής βροχόπτωσης, κατέπεσε η γέφυρα που συνέδεε το χωριό του Παλαιού Προδρόμου με την επαρχιακή οδό Μελίκης – Κουλούρας. Η συγκεκριμένη γέφυρα που βρίσκεται στον Δήμο Αλεξάνδρειας εξυπηρετούσε τους κατοίκους της περιοχής ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στις καλλιέργειες τους, χωρίς να απαιτείται να ακολουθήσουν την εναλλακτική διαδρομή κάνοντας περισσότερα χιλιόμετρα.

Ο κ. Βεσυρόπουλος το τελευταίο διάστημα είχε διαρκείς επαφές ώστε να βρεθεί το απαραίτητο κονδύλι, που θα επέτρεπε την κατασκευή μίας νέας σύγχρονης γέφυρας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών και την εξασφάλιση της ασφαλούς διέλευσης των πολιτών.

Σε δήλωση του ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε:

«Η κατασκευή της νέας γέφυρας στον Παλαιό Πρόδρομο θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια και την διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων. Επιδίωξα να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή μόνιμη λύση με την κατασκευή μίας καινούριας γέφυρας που θα διευκολύνει σημαντικά την καθημερινή μετακίνηση των πολιτών. Είμαι στην πολιτική για να μιλώ μέσα από έργα, να δίνω λύσεις, δίπλα πάντα στους πολίτες»

Προηγούμενο άρθροΈνα Μαζί: Μετά την συνέντευξη Τύπου του κ. Κουτσογιάνη, ας δούμε και την αλήθεια
Επόμενο άρθροΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών-Ξεκινάει η δημιουργία του Κέντρου Αριστείας με έμφαση στον Καρκίνο