Σήμερα σας έχω μία υπέροχη, εύκολη και συγχρόνως πεντανόστιμη συνταγή, που θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση μίας ξαφνικής επίσκεψης.
Ένα γλυκό σοκολατένιο, απίθανο, πεντανόστιμο που δε μπορείς να σταματήσεις μόνο σε ένα κομμάτι.
Σοκολατάκια ινδοκάρυδου
από την Ελένη Σιδηροπούλου
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
200 γρ. Ινδοκάρυδο
300 γρ. Ζαχαρούχο γάλα
Για την επικάλυψη θα χρειαστούμε:
250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Ενώνουμε τα δύο πρώτα υλικά, το ινδοκάρυδο μαζί με το ζαχαρούχο γάλα.
Τα ενώνουμε καλά μέχρι να ομογεννοποιηθούν.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα να σταθεροποιηθούν.
Αφού κρυώσει το μείγμα, πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες τη ζύμη μας.
Προηγουμένως όμως έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί τις κουβερτούρες.
Βουτάμε με δύο πιρούνια τις μπαλίτσες και τα ρολάρουμε.
Στη συνέχεια τα αφήνουμε πάνω σε μία λαδόκολλα και κατόπιν στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα κουβερτούρα.
Βγαίνουν 30 με 33 τεμάχια περίπου.
Καλή επιτυχία σε όλους.