Αγκαθιά – Μελίκη και Τριποτάμος – Νάουσα τα σημαντικότερα παιχνίδια της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας. Το πρόγραμμα των αγώνων

*Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των play-off και play-out που θα διεξαχθούν το Σάββατο 26 Μαρτίου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο Αστέρας Τριποτάμου υποδέχεται στο γήπεδο του Μακροχωρίου τον ΦΑΣ Νάουσα σε ένα παιχνίδι, όπου  η νίκη για τους γηπεδούχους αποτελεί μονόδρομο για να μπορέσουν να προσπεράσουν στον πίνακα της βαθμολογίας τη Νίκη Αγκαθιάς, που την προηγούμενη αγωνιστική σκόνταψε πάνω στο εμπόδιο του ΦΑΣ στο ΔΑΚ Νάουσας. Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Χουρσουζίδη θέλουν τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στο ντέρμπι του τίτλου την τελευταία αγωνιστική στην Αγκαθιά. Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη είναι ικανή να βάλει δύσκολα και να κόψει βαθμό ή βαθμούς από τους γηπεδούχους όπως είχε κάνει στο αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.

Στην Αγκαθιά η τοπική Νίκη υποδέχεται το Φίλιππο Μελίκης σε ένα γειτονικό ντέρμπι που πάντα συγκεντρώνει τα βλέμματα των φιλάθλων της περιοχής. Περιθώρια για άλλες απώλειες για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν, καθώς για να κατακτήσουν τον τίτλο  χρειάζονται τέσσερις νίκες στα επομενα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του μίνι πρωταθλήματος. Η παραίτηση Κωστογλίδη θα λέγαμε ότι αποσυντόνισε λίγο την ομάδα η οποία καλείται να επανέλθει στον σωστό δρόμο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στο Φίλιππο. Από την άλλη ο Φίλιππος Μελίκης παρότι αγωνίζεται χωρίς κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ιστορία έχει δείξει ότι αποτελεί ένα δυσκολοκατάβλητο εμπόδιο για τους γηπεδούχους.  Την σημαντική αυτή αναμέτρηση θα μεταδώσει ζωντανά το emvolos.gr σε περιγραφή του Βασίλη Σιμόπουλου.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Αστέρας Τριποτάμου – ΦΑΣ Νάουσα

Νίκη Αγκαθιάς – Φίλιππος Μελίκης (ζωντανά από το emvolos.gr )

Ρεπό: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Βαθμολογία

Screenshot 20220325 193410 Samsung Internet

Στην διαδικασία των play – out η μάχη εντοπίζεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα όπου ΓΑΣ Ροδοχωρίου και Άχθος Αρούρης θα κοντραριστούν για το ποια ομάδα θα παραμείνει στην Α’ Ερασιτεχνική. Ο Άχθος υποδέχεται στο γήπεδο της Μέσης τον ΠΑΟ Κουλούρας,  ενώ στο Ροδοχώρι ο τοπικός ΓΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Κοπανό.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Άχθος Αρούρης – ΠΑΟ Κουλούρας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανός

Ρεπό: Μακροχώρι

Βαθμολογία

Screenshot 20220325 193417 Samsung Internet

Προηγούμενο άρθρο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Δραστηριότητες BASKETBALL
Επόμενο άρθροΑπό σήμερα οι αιτήσεις για το νέο αντιικό φάρμακο κατά της Covid-19