ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Α. Τσίπρας: Μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε συγχωνεύσεις νοσοκομείων και περιορισμό του προσωπικού

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Α. Τσίπρας: Μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε συγχωνεύσεις νοσοκομείων και περιορισμό του προσωπικού

Δήλωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021. Ανάμεσα στα άλλα ανέφερε: «Δυστυχώς για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο κύμα έξαρσης της πανδημίας στη χώρα μας. Τα λάθη, οι παλινωδίες, οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί, η αλαζονεία, ο πολιτικός καιροσκοπισμός, όλα αυτά μαζί συνετέλεσαν στο να βρεθούμε για άλλη μία φορά σε μια ανοιχτή λεωφόρο αγωνίας, ενώ μας έλεγαν ότι είμαστε στο τελευταίο μίλι.

Τούτη την ώρα θέλω να δώσω ένα βασικό μήνυμα εδώ από την Κρήτη. Εφόσον η πανδημία είναι εδώ, έχουμε όλοι μας μία βασική υποχρέωση. Πρώτα από όλα απέναντι στον εαυτό μας αλλά και απέναντι στους συνανθρώπους μας. Να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, να αξιοποιήσουμε ένα από τα βασικά όπλα που μας δίνει η επιστήμη, το εμβόλιο.

Καλώ για άλλη μια φορά τους πολίτες να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας. Το δεύτερο μήνυμα που θέλω όμως να δώσω από εδώ, από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας είναι προς την κυβέρνηση: Να μην τολμήσει να προχωρήσει σε αυτόν τον άθλιο σχεδιασμό εν μέσω της πανδημίας, συγχώνευσης ή κλεισίματος νοσοκομείων και περιορισμού του υγειονομικού προσωπικού.”

ΑΠΕ ΜΠΕ / ΕΡΤ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Τα ΚΕΠ έχουν μπει δυναμικά στην εξυπηρέτηση του πολίτη για υπηρεσίες του ΕΦΚΑ
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Είναι χρέος μας να πειστούν όσοι συμπολίτες μας διατηρούν επιφυλάξεις για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού