Η «Πρωτοβουλία Αγροτών» θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα Γιαννιτσά και στην ‘Εδεσσα, μετέβη στην Βέροια όπου σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι επίκειται συνάντηση της Πρωτοβουλίας Αγροτών με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης, οι συνδικαλιστές αγρότες των άλλων μπλόκων αντέδρασαν σφοδρά και μάλιστα μίλησαν για προδοτική στάση.

Σύμφωνα με το skai.gr συνάντηση με τον πρωθυπουργό έκλεισε η “Πρωτοβουλία Αγροτών”, όπως δήλωσε χθες ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας Αγροτών”, κ. Θόδωρος Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι ζητούν πάνω από ένα μήνα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, καθώς έχουν ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη αντιπρόταση, απέναντι στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί ο κ. Κατρούγκαλος.

Παρόλα αυτά όμως, τα υπάρχοντα μπλόκα των κινητοποιημένων αγροτών ενισχύονται και οι αγρότες δηλώνουν ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους αρχής γενομένης με τρίωρους αποκλεισμούς των δρόμων.

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί συνάντηση των συνδικαλιστών των αγροτών στα Τέμπη για σήμερα στις 14.00 μετά το μεσημέρι. Αμέσως μετά οι αγρότες θα κλείσουν τα Τέμπη από τις 15:00μμ έως τις 21:00μμ.

Προηγούμενο άρθροΟφειλές στον ΟΑΕΕ και ο νόμος Κατσέλη – Τι ισχύει;
Επόμενο άρθροΑπεργοί αγρότες στον κόμβο Νησελίου: Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η