Τρίκαλα – Αγία Μαρίνα 1 – 1. Απέδρασε αλώβητος με Σωτήρ(α)η Ιωακειμίδη! – βίντεο – φωτό

“Αίμα και άμμος” ήταν το αποψινό ντέρμπι της Α ΕΠΣΗ ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και στον ομώνυμό του της Αγίας Μαρίνας, με τελικό αποτέλεσμα το ισόπαλο 1-1, σε ένα παιχνίδι ..άγριας ομορφιάς!

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Πρίντζιου κατέβηκαν με επιθετικές διαθέσεις να καθαρίσουν τη νίκη και ήταν οι κυρίαρχοι του πρώτου ημιχρόνου. Με αιχμές τους Λίτσι-Παρσόπουλο οι πράσινοι απείλησαν χάνοντας τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, με τον κορυφαίο του αγώνα Σωτήρη Ιωακειμίδη, να αποσοβεί σίγουρα γκολ. Στο 3΄ σε φαρμακερό σουτ του Παρσόπουλου και στο 8΄ σε τετ α τετ του Λίτσι, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων κράτησε το μηδέν για την εστία του. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία έχασαν τα Τρίκαλα  στο 37΄ με τον Βλάχο να σουτάρει ελάχιστα άουτ, έπειτα από ασίστ του Παρσόπουλου. Από την άλλη πλευρά ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση. Αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τον Τεπετό να παλεύει μόνος του στην επίθεση.

Ημίχρονο 0-0.

Η επανάληψη άρχισε με το ίδιο σκηνικό και τα Τρίκαλα να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τους φιλοξενούμενους σιγά σιγά και με την είσοδο του Σερασκιέρη να ισορροπούν, δημιουργώντας πιο οργανωμένες επιθέσεις. Παρόλα αυτά αξιόλογες φάσεις δεν έγιναν μέχρι το 68΄. Στο λεπτό αυτό ο Χατζόπουλος με εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κιρκιλιανίδη Η. έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τα Τρίκαλα. Μια ένταση που δημιουργήθηκε στην εξέδρα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων που οδήγησε σε 5λεπτη διακοπή του παιχνιδιού, γεγονός που μάλλον ωφέλησε την ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη που στην πρώτη ευκαιρία της ευτύχησε να ισοφαρίσει. Στο 75΄ ο Τεπετός πλαγιοκόπησε την άμυνα των Τρικάλων από δεξιά γυρίζοντας παράλληλα στον επερχόμενο Πατσιαβούρα, που από κοντά έγραψε το 1-1. Στο 81΄ αποβλήθηκε ο Συμπεθέρης των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και τελείωσε χωρίς τη μεγάλη φάση, με τον διαιτητή κ. Μελτζανίδη να σφυρίζει τη λήξη κρατώντας 5λεπτη καθυστέρηση.

Τελικό 1-1.

Διαιτητής ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κκ. Πίτο και Ρηγόπουλο.

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Αθανασιάδης (65΄ Αναδολού), Κιρκιλιανίδης Η, Χατζόπουλος, Τσιρίδης, Κιρκιλιανίδης Ι, Σωτηράκης (88΄ Μηνούδης), Βλάχος, Πέικος, Παρσόπουλος, Λίτσι.

Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης, Βοριαζίδης (79΄ Πέγιος), Τουλουμτζής, Τζάνι, Νιογκάνα, Κουτρουλιάς (75΄ Πατσιαβούρας), Παπαδόπουλος (55΄ Γραμματικός), Τεπετός, Ρόκο (46΄ Σερασκιέρης), Κούβαρος.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

TRIKA AG MAR 1 TRIKA AG MAR 2 TRIKA AG MAR 3 TRIKA AG MAR 4 TRIKA AG MAR 5 TRIKA AG MAR 6 TRIKA AG MAR 7 TRIKA AG MAR 8 TRIKA AG MAR 9 TRIKA AG MAR 10 TRIKA AG MAR 11 TRIKA AG MAR 12 TRIKA AG MAR 13 TRIKA AG MAR 14 TRIKA AG MAR 15 TRIKA AG MAR 16 TRIKA AG MAR 17 TRIKA AG MAR 18 TRIKA AG MAR 19 TRIKA AG MAR 20 TRIKA AG MAR 21 TRIKA AG MAR 22 TRIKA AG MAR 23 TRIKA AG MAR 24 TRIKA AG MAR 25 TRIKA AG MAR 26 TRIKA AG MAR 27 TRIKA AG MAR 28 TRIKA AG MAR 29 TRIKA AG MAR 30 TRIKA AG MAR 31 TRIKA AG MAR 32

Προηγούμενο άρθροΑγροτικός Αστήρ Πλατέος – ΑΕ Χαρίεσσας 4-1. Καθάρισε νωρίς ο Άγγελος – Βίντεο – Φώτο
Επόμενο άρθροΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης 5 – 2. Επέστρεψε στις επιτυχίες με ευρεία νίκη ο δικέφαλος. -βίντεο – φωτό