Μετά το … Παραμ…Ιθάκη οι επενδυτές… Braveheart – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Την ώρα που το οργανωμένο … Παραμ…Ιθάκη από τον Αλέξη Τσίπρα στο νησί του Οδυσσέα ήταν στην κορύφωσή του, ένα κρατικό μέσο ενημέρωσης, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,  εξαπέλυσε το δικό του παραμύθι αναφέροντας ότι οι ξένοι επενδυτές … μόλις και μετά βίας συγκρατούνται με εντολές του … Braveheart, για να μην εξαπολύσουν την επίθεσή τους στη χώρα!!!!

Σακελλαρόπουλος Γ. Νίκος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Πλήρης επιστράτευση των πάντων –ακόμη και των ανεξάρτητων θεσμών- για να μας πείσουν ότι τώρα που τελείωσαν τα μνημόνια θα βρούμε την πόρτα του Παραδείσου και θα τρώμε πάλι με χρυσά κουτάλια. Πλήρης επιστράτευση αργυρώνητων δημοσιογράφων και ταυτοχρόνως και του … Hollywood!!!

Κι είναι απορίας άξιο πώς δεν βάλανε τον Τσίπρα ή δεν το έκανε μόνος του να βγει και να φωνάξει … «this is Sparta»ή «Μολών Λαβέ»! Για την περίπτωση που οι θεσμοί συνεχίζουν ν’ απαιτούν την υλοποίηση των ψηφισμένων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μέτρων. Όπως η κατάργηση του αφορολόγητου,  η μείωση των συντάξεων κι οι αποκρατικοποιήσεις.

Θα μπορούσαν να βάλουν και την Θεανώ Φωτίου ή την Τασία Χριστοδουλοπούλου να παραστήσουν  τη «Ζήνα» που ήταν πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική ταινία «Ηρακλής» με τεράστια επιτυχία.  Θα μπορούσαν να βάλουν και τον Τσακαλώτο να σκηνοθετήσει εκ νέου την Οδύσσεια, μιας κι ενοχλημένος από την μονοφαγία του Τσίπρα που κράτησε μόνο για τον εαυτό του το … Παραμ…Ιθάκη, βγήκε και δήλωσε ότι ο Οδυσσέας νίκησε τους μνηστήρες με τη βοήθεια των κολλητών του.

Ήμαρτον Κύριε και θαυμαστά τα Αριστερούτσικα παιδιά σου….

Όπως και νάναι, τώρα ξέρετε.

Οι επενδυτές είναι κολλημένοι στις οθόνες των υπολογιστών τους που είναι συνδεδεμένοι με τα χρηματιστήρια και περιμένουν το νεύμα για την επίθεση στο πεδίο της μάχης.

Εν των μεταξύ, η χώρα εξακολουθεί να μαστίζεται από μέγιστη κρίση, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό καθεστώς capital controls, εξακολουθεί να έχει υποθηκευμένη για έναν αιώνα ακόμη τη δημόσια περιουσία, ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται ν’ ασκήσει τη γνωστή πελατειακή επιδοματική της πολιτική για να θολώσει τα νερά του φουκαρά με αιματοβαμμένο παρά…

Και μη ξεχάσετε να πληρώσετε από την ερχόμενη Πέμπτη τον αυξημένο ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο Αλέξης κι ο θίασός του…

 Καλή Κυριακή φίλτατοι.

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Κυριακής 26 Αυγούστου 2018
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή, ο ακαδημαϊκός, πανεπιστημιακός γιατρός Γρηγόρης Σκαλκέας
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.