Γερμανία και μετανάστες – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα απασχόλησε και θα απασχολεί τις ευρωπαϊκές χώρες για πολύ καιρό ακόμα. Η μετακινήσεις μεγάλων όγκων πληθυσμού από την Ασία και την Αφρική είναι μια διαδικασία που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχτεί και να σταματήσει. Οι λόγοι της μετακίνησης αυτής είναι γνωστοί. Αναζήτηση καλύτερης τύχης, αποφυγή των θρησκευτικών, πολιτικών, εθνικών και κοινωνικών αναταραχών και βιαιοτήτων που επικρατούν σε ορισμένα κράτη, όπως στη Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Σουδάν και Υεμένη, αποφυγή στράτευσης, καθώς και προβλήματα επισιτισμού που μαστίζουν κυρίως την Αφρική.

Λάζαρος Σκυλάκης
Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

    Το σημαντικότερο, όμως, αίτιο της μαζικής αυτής μετακίνησης είναι η επιθυμία κάποιων ισχυρών παραγόντων και κύκλων να μεταλλάξουν την Ευρώπη από μια χριστιανική ήπειρο σε μια μουσουλμανική, αλλοιώνοντας την πληθυσμιακή της σύνθεση. Αυτοί είναι οι φορείς της νέας τάξης πραγμάτων, της παγκοσμιοποίησης, οι υποστηρικτές της πολυθρησκευτικότητας, πολυεθνικότητας και πολυπολιτισμικότητας. Δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο εκτός από το κέρδος και την ύπαρξη φτηνών εργατικών χεριών. Για αυτούς, η θρησκευτική και εθνική ταυτότητα των ευρωπαϊκών λαών είναι αναχρονιστικές και φασιστικές ιδέες και αντιλήψεις, οι οποίες πρέπει να καταπολεμηθούν.

 μετανάστες 1  Στον αγώνα αυτόν κατά των ευρωπαϊκών  λαών και του ευρωπαϊκού χριστιανικού πολιτισμού, σύμμαχό τους έχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ), τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), πολλές κυβερνήσεις και άφθονο χρήμα. Είναι πραγματικά εξαιρετικά δύσκολο ή και επικίνδυνο για τον οποιοδήποτε να προσπαθήσει να τους αντιμετωπίσει γιατί δυστυχώς είναι πολύ ισχυροί και έχουν προετοιμάσει τα σχέδιά τους με κάθε λεπτομέρεια, εδώ και δεκαετίες.

    Μέσα σε αυτό το πλαίσιο των μεταναστευτικών κυμάτων βρίσκεται η χώρα μας, με την οποία όμως δεν θα ασχοληθούμε εκτενώς στο παρόν άρθρο. Αντίθετα θα εξετάσουμε σε συντομία την κατάσταση στην Γερμανία, την ηγέτιδα δύναμη της Ευρώπης.

    Η καγκελάριος Μέρκελ υπήρξε δυστυχώς για την χώρα της υπέρμαχος της μετανάστευσης αφρικανών και ασιατών στην Ευρώπη και υπεραμύνθηκε της ανάγκης όλες οι ευρωπαϊκές χώρες να δεχθούν και να φιλοξενήσουν στο έδαφός τους πρόσφυγες – μετανάστες. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν στην Γερμανία πάνω από 1 εκατομμύριο μετανάστες μέσα σε ένα χρόνο (2015). Βέβαια το Βερολίνο δεν είναι Αθήνα, όλα σχεδόν ήταν προγραμματισμένα. Εταιρείες και ιδιώτες είχαν ήδη κατασκευάσει πρόχειρα συγκροτήματα υποδοχής και διαμονής, τα οποία νοίκιασαν στο γερμανικό κράτος, ενώ υπήρχε προσπάθεια ανευρέσεως εργασίας, ώστε να υπάρχει το αναγκαίο όφελος (χαμηλά μεροκάματα – αύξηση της παραγωγής των γερμανικών προϊόντων).

   μετανάστες 2  Όμως το όλο εγχείρημα δεν ήταν και τόσο πετυχημένο, γιατί οι φτηνοί εργάτες τύχαινε να ήταν και φανατικοί μουσουλμάνοι. Κουβαλούσαν μαζί τους και τις διδαχές του Κορανίου και του Τζιχάντ. Επίσης τύχαινε στην συντριπτική τους πλειοψηφία να ήταν νέοι και άρρενες. Ουσιαστικά αποτελούσαν τον στρατό του Ισλάμ στην Γερμανία. Τα γεγονότα στην Κολονία, στο Βερολίνο και στις άλλες γερμανικές πόλεις ήταν το φυσιολογικό αποτέλεσμα των επιλογών της Μέρκελ. Οι φανατικοί μουσουλμάνοι δεν μπορούν να μετατραπούν σε πειθαρχημένους φτηνούς εργάτες, όπως πίστευαν οι Γερμανοί βιομήχανοι.

  Σήμερα οι επιθέσεις, βιαιότητες, κλοπές και βιασμοί που διαπράττονται από τους μετανάστες στο γερμανικό λαό είναι συνεχείς και αυξανόμενες. Η αστυνομία και τα ΜΜΕ σκόπιμα αποσιωπούν τις εγκληματικές πράξεις των μουσουλμάνων, επιλέγουν τις ειδήσεις και θέτουν στο αρχείο ή στον κάλαθο των αχρήστων ότι τους ενοχοποιεί. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι πάνω από το 50% των βίαιων περιστατικών διαπράττονται από μετανάστες.

  Είναι απορίας άξιον, πως το αυστηρό γερμανικό κράτος, που δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν, δείχνει τέτοια ανοχή. Τους φοβάται; Πιστεύει ότι με το χρόνο θα ενσωματωθούν με τον υπόλοιπο πληθυσμό; ή υλοποιείται κάποιο ευρύτερο σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού; Πάντως, το πείραμα με τους Τούρκους της Γερμανίας έχει αποδείξει ότι κάθε προσπάθεια ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων είναι ουτοπιστική και καταδικασμένη.

    Τι κάνει όμως το Βερολίνο για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση; Αλλιώς τα σχεδίαζε και αλλιώς του βγήκαν. Η απάντηση είναι απλή. Η λύση είναι η Ελλάδα. Η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να επιστρέψει – επαναπροωθήσει στην χώρα μας «μερικές εκατοντάδες», όπως είπε ο κ. Μπουζάλας, μετανάστες. Η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική και αρκετά σκληρή για την πατρίδα μας. Θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μερικές χιλιάδες και όσοι φυσικά χρειαστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του Βερολίνου,  τους οποίους η γερμανική αστυνομία έχει ήδη καταγράψει και είναι εγκληματίες, καθώς και φανατικοί μουσουλμάνοι με διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις.

   μετανάστες 3  Η Γερμανία για να λύσει το πρόβλημά της θα κρατήσει στην χώρα της τους καλύτερους, πιο μορφωμένους και φιλήσυχους και θα στείλει στην Ελλάδα ότι την ενοχλεί. Με αυτό τον τρόπο θα μετατραπεί η χώρα μας σε περιοχή σταθμεύσεως κάθε λογής εγκληματιών και τρομοκρατών. Μαζί με το οξύ οικονομικό πρόβλημα, την έλλειψη οργάνωσης και κάκιστης λειτουργίας του κράτους, τον δημογραφικό μαρασμό και τα εξωτερικά προβλήματα, θα δημιουργηθεί ένα μείγμα εθνικής καταστροφής για την χώρα μας. Η φωτιά έρχεται αλλά κανείς δεν προσπαθεί να τη σβήσει. Μερικές φορές η απάθεια και η αδιαφορία είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται με όλες τις δυνάμεις οι επιχειρήσεις για πλήρη κατάσβεση των πυρκαγιών σε Αττική, Ηλεία και Ζάκυνθο- Πού υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη : Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο βαγόνι – ρεστοράν του θρυλικού “Orient Express”
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.