50 Χρόνια Αγγλικά Μιχαλόπουλος – Επετειακή απονομή πτυχίων με συνάντηση παλιών καθηγητών

Με πολλή συγκίνηση και νοσταλγία δόθηκαν φέτος τα πτυχία από τις Ξένες Γλώσσες Μιχαλόπουλος στο γεμάτο Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας στις 14/5, αφού συνέπεσαν με την επέτειο ολοκλήρωσης 50 χρόνων λειτουργίας!

Πολλές παλιές καθηγήτριες, καθηγήτριες αλλά και μαθητές βρέθηκαν στην εκδήλωση ενώ στο φουαγιέ υπήρχαν παλιές φωτογραφίες ακόμη και από το 1973!

Στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε ο κ. Κώστας Μιχαλόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην εργατικότητα, την ευσυνειδησία και την τιμιότητα του ιδρυτή, κ. Γιώργου Μιχαλόπουλου ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όπου συναντά παλιούς μαθητές του, του μιλάνε με έντονη συγκίνηση για τον κύριο Γιώργο και τα χρόνια που φοίτησαν στο Σχολείο του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητέρα του, κυρία Ζωζώ η οποία ήταν πάντα παρούσα στο γραφείο μαζί με την αγαπημένη γραμματέα όλων των μαθητών, την κυρία Ασπασία. Στο τέλος της ομιλίας, ευχαρίστησε τον αείμνηστο κ. Νίκο Τάκη και τη σύζυγό του κυρία Ρούλα Χαριτάκη για όλη τη βοήθεια που παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλες τις παλιές καθηγήτριες – καθηγητές που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Έπειτα, οι μικροί μαθητές των τμημάτων Pre-Junior (Α & Β τάξης Δημοτικού) έκαναν μία επίδειξη των γνώσεών τους και ακολούθησε η απονομή πτυχίων και πιστοποιητικών Vellum, Lower, Proficiency στους μαθητές. Από λάθος του Σχολείου, ξεχάστηκε να δοθεί το Proficiency της μαθήτριας Μαρκοπούλου Σοφίας από την οποία το Σχολείο ζητά συγγνώμη.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους καθηγητές – καθηγήτριες που βρέθηκαν στην εκδήλωση – Ναταλία Ανυφαντάκη, Δέσποινα Καρακώτση, Μαίρη Μαστοροδήμου, Τζένη Σπανού, Αγγελική Μπαξεβάνη, Γιούλη Χατζηπέτρου, Γιούλα Μοσχοπούλου, Βάσω Καμπουρίδου, Ρίτσα Σαφαλοπούλου, Δήμητρα Χασιώτη, Νατάσα Κατσανίκου, Νεκταρία Ταγκαλίδου, Ράνια Παπαδοπούλου, Μάχη Λένου, Κατερίνα Δαβανοπούλου, Νόπη Μεταξά, Εύη Στεργιοπούλου, Νατάσα Σαββίδου, Simon Croft, στην κυρία Ρούλα Χαριτάκη, στην κυρία Ασπασία Κεφάλα και στους ιδρυτές Γιώργο Μιχαλόπουλο και Ζωζώ Μιχαλοπούλου.

Δείτε βίντεο ολόκληρης της εκδήλωσης και φωτογραφίες παρακάτω:

Μιχαλόπουλος Μιχαλόπουλος2 Μιχαλόπουλος3 Μιχαλόπουλος4 Μιχαλόπουλος5 Μιχαλόπουλος6 Μιχαλόπουλος7 Μιχαλόπουλος8

Προηγούμενο άρθροΠράσινο Κίνημα: Η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής και αυτονόητο χρέος της διεθνούς κοινότητας
Επόμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Βέροιας