Φιλικό: Αναγέννηση Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: 1-2. Και τα 2 γκολ ο «Γκόγκιτς»!!

Του  Βασίλη Σιμόπουλου

Με το καλημέρα άρχισε να «πυροβολεί κατά ριπάς» ο Γιώργος Κίτσας (φωτο 1,2), πετυχαίνοντας και τα 2 γκολ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στη φιλική νίκη μέσα στα Γιαννιτσά με 2-1.

12002513_961628217209553_5672871250646407505_o

Η ομάδα του ΠΑΟΚ δείχνει ότι όχι απλώς έμεινε ζωντανή την ύστατη στιγμή, κατεβαίνοντας την ύστατη στιγμή στο πρωτάθλημα, αλλά με το υλικό που έχει και τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε επίσημα και μη παιχνίδια, ότι αποτελεί μία από τις μεγάλες δυνάμεις της Α1 κατηγορίας της Ημαθίας.

fvt2-kitsas
Γιώργος Κίτσας

Έτσι και σήμερα, στην έδρα της ιστορικής Αναγέννησης Γιαννιτσών, η ομάδα της Αλεξάνδρειας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ, φεύγοντας τελικά νικήτρια με 2-1, χάρις σε δύο γκολ του νεοαποκτηθέντα Γιώργου Κίτσα (Γκόγκιτς), ο οποίος δίχως χρονοτριβές περί προσαρμογής, έδειξε ότι αποδίδει σαν να μην πέρασε μια μέρα από τη φυγή του από την ομάδα, σκοράροντας κατά βούληση.

3
Παναγιώτης Κίτσας

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό φιλικό αγωνίστηκαν και οι δύο νέες μεταγραφές του ΠΑΟΚ, οι Παναγιώτης (φωτο 3) και Βαλάντης (φωτο 4) Κίτσας, οι οποίοι αποκτήθηκαν από Πανιώνιο Ν. Σμύρνης Λάρισας και ΑΕ Καψόχωρας, αντίστοιχα.

4
Βαλάντης Κίτσας
Προηγούμενο άρθροΕκπολιτιστικός Σύλλογος Παλατιτσίων … «Παιδικός κινηματογράφος» .
Επόμενο άρθροΤα μεγάλα οφέλη των σταφυλιών στον οργανισμό μας – Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα σταφύλια