Από τις μοναχές της Εικοσιφοίνισσας
Υλικά
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
½ κιλό σαντιγί (Vegeta Gream)
1 κουτί κονσέρβα ανανά σε ροδέλες
1 βανίλια
Λίγα καρύδια
Σιρόπι καραμέλας για γαρνίρισμα
Τρόπος παρασκευής
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την σαντιγί με το σύρμα και προς το τέλος προσθέτουμε την βανίλια.
Με την βοήθεια της μαρίζ προσθέτουμε και το γιαούρτι και την ανακατεύουμε ελαφρά για να μην κόψει.
Στραγγίζουμε τις ροδέλες του ανανά και τις ψιλοκόβουμε.
Σε πιατέλα ή σε μπολάκια απλώνουμε τις φέτες του ανανά και τις περιχύνουμε με την κρέμα μας.
Βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσουν για 1 ώρα τουλάχιστον .
Σερβίρουμε σε μπολ και πασπαλίζουμε με καρύδια και σιρόπι καραμέλας ή και σοκολάτας.