Οδυνηρός χαμός νεαρού ποδοσφαιριστή από την Αλεξάνδρεια!

Του Βασίλη Σιμόπουλου

Είναι στιγμές που τα λόγια είναι τόσο περιττά και μικρά για να εκφράσουν ένα τόσο λυπηρό και άδικο γεγονός..

Όταν πρόκειται για ένα νέο παιδί, γεμάτο όνειρα και δίψα για τη ζωή, την οποία δυστυχώς απολύει τόσο νωρίς και τόσο απρόοπτα, τα συναισθήματα των οικείων, των φιλικών αλλά ακόμη και των αγνώστων του άτυχου παιδιού ανθρώπων, είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκιαγραφηθούν μέσα από λόγια ή γραφόμενα..

Το νήμα της ζωής «κόπηκε» ξαφνικά για τον 17χρονο Στέλιο Μαρκούση από την Αλεξάνδρεια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, σε ώρα προπόνησης, χάνοντας άδοξα τη μάχη για τη ζωή, έπειτα από απρόσμενη ανακοπή καρδιάς. Ο αδικοχαμένος νεαρός τερματοφύλακας σε πρόσφατες εργομετρικές εξετάσεις του στην ομάδα ανδρών της Βέροιας, στην οποία φέτος προβιβάσθηκε από την Κ17 της «Βασίλισσας του Βορρά», είχε αποδειχτεί υγιέστατος και «ταύρος» σωματικής δύναμης και αντοχής.

   Ο ταλαντούχος Στέλιος, είχε πρόσφατα δοκιμαστεί στη Γερμανία, στην ομάδα της Καρλσρούης και γενικά το μέλλον του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα διαφαινόταν ευοίωνο και λαμπρό. Δυστυχώς το όμορφο και χαμογελαστό παλικάρι, δεν μπόρεσε να βγει νικητής στον τελευταίο αγώνα της σύντομης ζωής του..

Ο ΕΜΒΟΛΟΣ και όλα τα στελέχη του, εύχονται εκ βάθους καρδίας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Στέλιου και αιώνια μνήμη υπέρ του αδικοχαμένου παλικαριού της..

Άμεση η κινητοποίηση όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής μας, αλλά και του ευρύτερου χώρου του ποδοσφαίρου ανά την Ελλάδα, κατόπιν της πληροφόρησής τους για το τραγικό συμβάν της απώλειας του Στέλιου…

Προηγούμενο άρθροΣυντάξεις δυστυχίας – Εξαφανίζουν την αξιοπρέπεια – Αφαιρούν την ελπίδα…
Επόμενο άρθροΦιλικό: ΑΕ Σχοινά-Άρης Παλαιοχωρίου 2-4 «Ανοιχτό και θεαματικό παιχνίδι.» (φωτό-βίντεο-δηλώσεις)