Αστέρας Αλεξάνδρειας – Ακαδημία Βέροιας παιδικος αγώνας.

Του αναγνώστη μας Κωνσταντίνου Καραγκιοζόπουλου 

Ένα πολύ πλούσιο διήμερο σε αθλητικές δραστηριότητες ήταν αυτό που πέρασε για τον Νομό μας.

 Αυτό που λέγεται, ότι δηλαδή ο Νομός Ημαθίας είναι “ποδοσφαιρομάνα”, επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο κάθε Σάββατο και Κυριακή, αρκεί να διαθέσει κάποιος λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του και επισκεφθεί ένα από τα πολλά γήπεδα των πόλεων και των χωριών μας.

 Αυτό κάναμε και εμείς.

unnamed (3)

 Το Σάββατο βρεθήκαμε στο γήπεδο του Αστέρα Αλεξάνδρειας στο Νησί Ημαθίας προκειμένου να παρακολουθήσουμε από κοντά τους αγώνες ποδοσφαίρου των τμημάτων υποδομής της τοπικής ομάδας της Αλεξάνδρειας με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας.

Αγωνίστηκαν τα τμήματα προ παιδικό, junior, pro junior και bambini.

unnamed (1)

 Οι αγώνες διεξήχθησαν σε πολύ φιλικό περιβάλλον με έντονη όμως τη δίψα των παιδιών και των δύο ομάδων για διάκριση και νίκη.

 Όπως οι υπεύθυνοι των αγώνων μας μεταφέρουν, το αποτέλεσμα και σκορ των αγώνων για αυτές τις ηλικίες, δεν έχουν τόσο πολύ σημασία όσο το να διδαχθούν τα παιδιά στην πράξη το “ευ αγωνίζεσθαι”, την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα, όρους που πραγματικά είδαμε στη πράξη να υλοποιούνται.

unnamed (2)

 Ακούγοντας προπονητές- παιδαγωγούς να μιλάνε στα παιδιά λέγοντας τους πως επιδίωξή τους είναι να επικρατήσει πρώτα ο άνθρωπος, μετά ο μαθητής και στο τέλος ο αθλητής – ποδοσφαιριστής μας γέμισε αισιοδοξία και σιγουριά πως τα παιδιά μας μπορούμε να τα εμπιστευτούμε σε σίγουρα χέρια.

 Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια οι παράγοντες των ομάδων που εκτός από τη ποδοσφαιρική παιδεία που διδάσκουν στα παιδιά μας, στέλνουν μηνύματα και σε εμάς τους γονείς για τον ορθό τρόπο με τον οποίο οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε σε αγώνες ποδοσφαίρου. Δεν φωνάζουμε τα παιδιά μας, πόσο δε ΔΕΝ βρίζουμε, ΔΕΝ καπνίζουμε την ώρα του αγώνα και δεν καταναλώνουμε αλκοόλ, δεν παρεμβαίνουμε στο έργο προπονητή.

unnamed (5)

 Καθόμαστε όλοι μαζί οι γονείς και μεταξύ μας συζητάμε με χαμόγελο.

 Όλα αυτά, μας εξήγησαν οι υπεύθυνοι, χαράσσονται βαθιά στη ψυχή των παιδιών και θα τους ακολουθούν για πάντα.

 Μία γιορτή λοιπόν σε όλους τους αθλητικούς ποδοσφαιρικούς χώρους του Νομού μας, που ως σκοπό έχει να κρατήσει τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό, και τους γονείς κοντά στα παιδιά.

unnamed (4)

Αξίζει τον κόπο να βρισκόμαστε ΕΚΕΙ και να είναι η δική μας αγκαλιά αυτή που θα σβήσει τη στεναχώρια τους στην ήττα ή θα τρανώσει ακόμη περισσότερο τη χαρά τους στην νίκη.

Ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο στα γήπεδα της πόλης μας ή του χωριού μας με νέο πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

Προηγούμενο άρθροΆλλη μια ήττα για τον ΓΑΣ Μελίκης. ΓΑΣ Μελίκης – ΑΙΑΣ Εύοσμου 58-75
Επόμενο άρθροΗ Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει σχετικά για κακόβουλο λογισμικό, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο