ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣ ΝΗΣΑΪΚΟΣ

Τέταρτη(4η) θέση για τον ΝΗΣΑΪΚΟ μας (στο σύνολο 13ων ομάδων) στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα, μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής αγωνιστικής η οποία ήταν και η τελευταία για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Μία ιδιαίτερα τιμητική θέση για την ομάδα μας που κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφερε να κλείσει τα “αυτιά” και να μη επηρεαστεί από τις κακές “γλώσσες” και τους επικριτές της που διέδιδαν παντού – όσο βρισκόμασταν στην κορυφή – ότι από τον Γενάρη και μετά η ομάδα θα διαλυθεί, στοχεύοντας στο να βλάψουν και να χτυπήσουν το ηθικό των παικτών, του ΔΣ και όσων ήταν δίπλα μας και κοντά μας.

   Παρόλα αυτά βρέθηκε η δύναμη και μπορέσαμε ΟΧΙ απλά να επιβιώσουμε αλλά να σταθούμε επάξια στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και μαχητικότητα σε κάθε παιχνίδι, θυμίζοντας πολλές φορές κυρίως σ εμάς τους παλαιότερους τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΗΣΑΪΚΟ των περασμένων ετών που όλοι είχαμε αγαπήσει! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν στους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας, στους παίκτες μας που κάθε Κυριακή ήταν στο γήπεδο έτοιμοι να δώσουν την μάχη αψηφώντας την βροχή, την λάσπη και το κρύο σε κάκιστους αγωνιστικούς χώρους, δίνοντας το 101% των δυνάμεών τους για τη νίκη.

Επίσης θα πρέπει να αναφερθούμε στο μεγάλο έργο που πρόσφερε το Προπονητικό Τeam και το ΔΣ του ΑΣ ΝΗΣΑΪΚΟΣ οι οποίοι τράβηξαν και αυτοί από την πλευρά τους το δικό τους Γολγοθά αλλά παρέμειναν ακλόνητοι στυλοβάτες όλων αυτών που πέτυχε η ομάδα μας φέτος και ελπίζουμε η φετινή χρονιά να αποτελέσει γι’ αυτούς παράδειγμα για την επόμενη, κρατώντας τα καλά και μαθαίνοντας από τα λάθη.

   Για το τέλος θα θέλαμε να κλείσουμε με μια ευχή για τον ιστορικό σύλλογο του Νησίου! Του χρόνου η  Ν Η Σ Α Ϊ Κ Α Ρ Α  να επανέλθει πιο ισχυρή, ενωμένη και ενισχυμένη σε όλα τα επίπεδα, βάζοντας ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο……ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!!!!

εκ μέρους ΑΣ ΝΗΣΑΪΚΟΣ & «Βάλτος Boys»
Προηγούμενο άρθροΑΕ Αλεξάνδρειας: Συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης- Δείτε την όλη στα 2 βίντεο
Επόμενο άρθροΣτην Αλεξάνδρεια Ημαθίας η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα…”