Ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ ΗΡΑΚΛΗ Μελίκης

Ανακοίνωση του Δ/Σ του Ηρακλή Μελίκης:

Το Δ.Σ του Ηρακλή Μελίκης εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του για την προκλητική διαιτησία του Παπαγεωργίου Κύρου στον αγώνα Γουμένισσα – Ηρακλής Μελίκης της ένωσης Ε.Κ.Α.Σ.ΚΕ.Μ που διεξήχθη στο γήπεδο της Γουμένισσας .

Θέλουμε πρωτίστως να δώσουμε συγχαρητήρια στον Α Διαιτητή Ελευθεριάδη Πλ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και να κατηγορήσουμε τον Β διαιτητή Παπαγεωργίου Κύρο για σκοπιμότητα , προκλητικότητα και εξυπηρέτηση συμφερόντων ανθρώπων φιλικά προσκείμενων προς αυτών .

Πρέπει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να ξεβρομίσει από κομπλεξικούς ανθρώπους όπως ο εν λόγω ¨κύριος ¨. Παίζαμε σε ένα παιχνίδι πόκερ με σημαδεμένη τράπουλα . Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να στερήσει από την ομάδα μας αυτό που δικαιούται στο παρκέ.

Το να ζητήσουμε εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή είναι το ελάχιστο διότι εμείς ζητάμε πλέον με αποστολή του DVD του αγώνα σε Ένωση , ΕΟΚ , και επιτροπή διαιτησίας την παραδειγματική του τιμωρία .

Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε διαιτητές με ίση μεταχείριση στον γηπεδούχο και στον φιλοξενούμενο . Ελπίζουμε καμία άλλα παρόμοια διαιτησία όπως του κου Παπαγεωργίου να μην υπάρξει σε ένα πρωτάθλημα που αγωνίζονται ερασιτέχνες με μόνο κίνητρο την άθληση .

Επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια του πρωταθλήματος .

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΛΙΚΗΣ

Προηγούμενο άρθροΑκαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ~ Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας 6-0.
Επόμενο άρθροΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΒΟΛΕΙ: Η ΨΥΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΥΧΗ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ