Ανέκδοτο: Του κόπηκε η μαγκιά…

Του κόπηκε η μαγκιά…

Κόβεται ο ιμάντας από το  Zάσταβα  του Μάκη και σταματάει  στην άκρη του δρόμου. Μια περαστική Φεράρι σταματάει  δίπλα του και ο οδηγός της προσφέρεται να το ρυμουλκήσει μέχρι το πλησιέστερο  συνεργείο.

Συμβουλεύει  μάλιστα τον οδηγό του Zάσταβα ότι αν τύχει και αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, να του κάνει σινιάλο αναβοσβήνοντάς του τα φώτα για να κόψει.

Δένουν την ρυμούλκα και ξεκινούν

Όλα πάνε ρολόι, ώσπου σε κάποιο φανάρι, σταματά δίπλα στη Φεράρι μία Πόρσε. Ο οδηγός της Πόρσε κάνει νόημα στον οδηγό της φεράρι για μία μικρή  κόντρα. Ο οδηγός της Φεράρι χωρίς σκέψη συμφωνεί και ξεκινούν να αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Το ταχύμετρο δείχνει 180, μετά 220, 250 km/h. Στα 280 km/h η Πόρσε δε μπορεί να πάει πιο γρήγορα, οπότε η Φεράρι περνάει με 300 km/h και εξαφανίζεται.

Την άλλη μέρα ο οδηγός της Πόρσε πηγαίνει στο μπαράκι  που συχνάζει και περιγράφει όλο αυτό το γεγονός στους φίλους του.

Τους λέει:

– Πήγα κόντρα χθες με μία Φεράρι και με πέρασε σαν αστραπή ο μπαγάσας…

– Ε καλά του απαντάνε οι φίλοι του, από Φεράρι έχασες. Πολύ γρήγορο αυτοκίνητο είναι, οπότε που βλέπεις  το περίεργο;

– Το περίεργο, λέει αυτός, δεν είναι ότι με πέρασε η Φεράρι, αλλά ότι πίσω της ακολουθούσε ένα Zάσταβα που της αναβόσβηνε τα φώτα για να περάσει…

Προηγούμενο άρθροΠλατύ: Αυλαία με «Γαστρονομικά δρώμενα» στο Erasmus Plus. (4 βίντεο – φωτό)
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 21 Μαΐου – Σημαντικά γεγονότα