Ξεκινάει η συμπλήρωση ερωτηματολογίου ωφελούμενων ανέργων για τα προγράμματα κατάρτισης της ΔΥΠΑ, σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες

Ξεκινάει σήμερα, 29 Μαρτίου 2023, η διαδικασία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου για τους άνεργους ωφελούμενους της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα κατάρτισης, στο πλαίσιο του έργου «προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης, με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου οι ωφελούμενοι να λάβουν το εκπαιδευτικό επίδομα που δικαιούνται, με βάση τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.
Οι ερωτήσεις που περιέχονται αφορούν στην αξιολόγηση των προγραμμάτων κατάρτισης σε μία σειρά από τομείς, όπως η οργάνωση, το περιεχόμενο και η αποτελεσματικότητα της κατάρτισης.
Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο, μέσω της ιστοσελίδας του voucher: https://voucher.gov.gr -> Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου Ωφελούμενου (πρόσκληση Ανέργων) ή εναλλακτικά μέσω του συνδέσμου:

https://kub.voucher.gov.gr/oaed-sub2/beneficiary/questionnaire/front.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΟμιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στη συζήτηση στη Βουλή για το Νομοσχέδιο «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ»
Επόμενο άρθροΚάθειρξη 10 ετών στον 47χρονο που είχε χτυπήσει ανελέητα τη σύντροφο του στην Αργυρούπολη