Βέροια – Γιάννης Παπαγιάννης: Απόλυτη προτεραιότητα μας, η βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου

«Έχω επανειλημμένα τονίσει πως η ουσιαστική, έμπρακτη στήριξη του αγροτικού μας κόσμου αποτελεί σημείο αναφοράς για συνδυασμό μας, ¨Δικαίωμα για νέα Βέροια¨.

Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να πετύχουμε τη βελτίωση και εκσυγχρονισμό του αγροτικού οδικού μας δικτύου ώστε να διευκολύνουμε αγρότες και κτηνοτρόφους του τόπου μας στην καθημερινότητα τους. Είναι σαφές, πως η ευχερέστερη πρόσβαση των αγροτών στις καλλιέργειες τους θα εξασφαλιστεί μέσα από τις απαραίτητες ασφαλτοστρώσεις και άλλες παρεμβάσεις, παρεμβάσεις κομβικές, που δυστυχώς δεν έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, η βελτίωση της παραγωγής, η τόνωση της εξωστρέφειας, η αύξηση του εισοδήματος αγροτών και κτηνοτρόφων είναι τα μεγάλα στοιχήματα για εμάς, για έναν τόπο κατ’ εξοχήν αγροτικό, που χρειάζεται μια δημοτική αρχή σύμμαχο του και όχι απλό παρατηρητή των εξελίξεων. Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!»

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας  

Προηγούμενο άρθροΒέροια: Συνάντηση Κώστα Ναλμπάντη με Μητροπολίτη Βεροίας – Ναούσης και Καμπανίας
Επόμενο άρθροΤάσος Μπαρτζώκας: Η ωμή αλήθεια για τα ψίχουλα των de minimis αποζημιώσεων και το μεγάλο ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ στους αγρότες της Ημαθίας