Βέροια – 7ος Φιλίππειος δρόμος : Συνέντευξη τύπου – πρόσκληση χορηγών . Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:00

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ

7ος Φιλίππειος δρόμος 14.6χλμ (Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια) την Κυριακή 9/12 & παράλληλοι αγώνες το Σαββάτο 8/12

       Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης 7ος Φιλίππειος δρόμος προσκαλεί τους εμπόρους και επιχειρηματίες της πόλης μας, να παρευρεθούν στην ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018  και ώρα 20:00 ,στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Βέροιας . Θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος της εκδήλωσης και θα παρουσιαστούν τα ανταποδοτικά μέτρα στις  εταιρείες και τις επιχειρήσεις που θα αποφασίσουν να είναι χορηγοί του αγώνα. Η προσέλευση του εμπορικού και επιχειρηματικού  κόσμου της Βέροιας  στην ‘’πρόσκληση χορηγών’’ δεν δημιουργεί και υποχρέωση χορηγίας.

       Σκεπτικό της διοργάνωσης είναι να δουν οι επιχειρηματίες για το τι πρόκειται να γίνει το διήμερο 8 & 9 Δεκέμβρη στην Βέροια   και να αποφασίσουν από μόνοι τους εάν θέλουν να είναι χορηγοί η όχι στον Φιλίππειο δρόμο. Θα γίνουν δεκτές  ερωτήσεις των υποψηφίων χορηγών και θα παρουσιαστεί ο τιμοκατάλογος των χορηγιών σε σχέση με τις θέσεις και τα σημεία που επιθυμούν να προβληθούν οι χορηγοί.

Για 2η  χρονιά ο Φιλίππειος δρόμος συνεχίζει το   διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων με το εξής πρόγραμμα:

Σαββάτο 8/12 :

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των παρακάτω αγωνισμάτων θα είναι στο Δημαρχείο Βέροιας.

6:00μμ Αγώνας 1000μ. μαθητών Δημοτικού Σχολείου

6:15μμ Αγώνας 2000μ. μαθητών Γυμνασίου

6:35μμ Αγώνας 5000μ. όλων των ηλικιών , ανω των 15 ετών

7:30μμ – 9:00μμ διανομή αριθμών για το αγώνισμα της επόμενης ημέρας Βεργίνα – Βέροια

8:00μμ – 9:30μμ πάστα πάρτυ στον αυλειο χώρο του Δημαρχείου

Κυριακή 9/12:

10:30πμ αγώνας 14,5χλμ Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην Βεργίνα , μπροστά από την είσοδο των Βασιλικών τάφων (Μουσείο) και ο τερματισμός στο Δημαρχείο Βέροιας.

12:00 Απονομές όλων των αγώνων

Προηγούμενο άρθροΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ: Αποχαιρετισμός στον Ευριπίδη Ζήσεκα
Επόμενο άρθροΠλατύ: Πρόσκληση σε λατρευτικές εκδηλώσεις από τον Ιερό Ναό Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου & Οσίου Παϊσίου του Αγιορίτου