
Παίζοντας όμορφο και παραγωγικό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια νίκησε 3-0 στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής την ομάδα του Φίλιππου Μελίκης, συνεχίζοντας επικεφαλής στην κούρσα του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΗ.
Περιγραφή: Βασίλης Σιμόπουλος – Κάμερα: Γιώργος Γκιώνης – Αποτελέσματα: Γιάννης Καραγιάννης
Τα γκολ των νικητών που έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν τη νίκη τους πέτυχαν ο Μπεκιαρίδης στο 14′, ο Κουτσούκης στο 39′ και στο 84′ ο Σωτηριάδης. Καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων να σκοράρουν ήταν στο 62′ με το σουτ του Κούβαρου να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Παπαδόπουλο.
Διαιτητής ήταν ο κ. Παπαργυρίου, βοηθοί οι κ.κ. Μουρατίδης και Μητρόπουλος.
Βέροια 1960 (Σ. Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Λέκα, Βασιλακάκης (85′ Δούκας), Γιαννόπουλος, Τραχανάς, Ντόγος, Γκελοσάνι, Ιωάννου (74′ Σωτηριάδης), Μπεκιαρίδης, Κουτσούκης, Κοσέογλου (85′ Αχλιώπας).
Φίλιππος Μελίκης (Γ. Κουλακιώτης – Χ. Παναγιωτίδης): Πρέτσι, Γαλόπουλος, Τερζής (85′ Μπαρτζώκας), Ράδης, Λουτζιανιώτης, Κίρτσογλου, Γεωργίου, Κούβαρος, Μπουκουβάλας (72′ Καραταράκης), Μπιγκάνος (77′ Καραβαδές), Μωυσίδης.