Βέροια – Πρωτοβουλία για το παιδί – Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις – Ευχαριστήριο

Προσκαλεσμένοι του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βεροίας στο ξενοδοχείο «Αιγές». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα παιδιά από τα δύο Σπίτια μας και διασκέδασαν με το υπέροχο πρόγραμμα που είχε ετοιμαστεί. Μετά από το παιχνίδι και το φαγητό, οι άνθρωποι του Δικηγορικού Συλλόγου επιφύλαξαν μία ακόμη έκπληξη, μοιράζοντας σε κάθε παιδί από ένα ωραίο και ταιριαστό δώρο. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ. Δημήτρη Ζυγουλιάνο και τα μέλη του ΔΣ Φώτη Καραβασίλη, Σοφία Ζεϊμπέκη, Δημήτρη Μπατζιάκα, για τη μεγάλη χαρά που έδωσαν στα παιδιά μας.

Στον Παλιό Πρόδρομο

Το απόγευμα του Σαββάτου, 17 Δεκεμβρίου 2016, τα παιδιά του Σπιτιού της Βεργίνας παραβρέθηκαν στις χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στον Παλιό Πρόδρομο Ημαθίας, προσκαλεσμένοι από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο. Τα παιδιά παρακολούθησαν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου και διασκέδασαν με το πρόγραμμα που είχε ετοιμαστεί. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου και ιδιαίτερα την κ. Κατερίνα Κοσοπούλου για τη ζεστή φιλοξενία τους.

Μιούζικαλ «Παγωνιά» στο κινηματοθέατρο «ΣΤΑΡ»

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:30 μμ παρουσιάστηκε στο κινηματοθέατρο «ΣΤΑΡ» της Βέροιας το παιδικό μιούζικαλ «Παγωνιά» σε παραγωγή του Ωδείου «Φίλιππος» της πόλης και καλλιτεχνική επιμέλεια της Νεφέλης Μπραβάκη. Την παράσταση παρακολούθησαν 500 θεατές, που κατέκλυσαν την αίθουσα και έμειναν ενθουσιασμένοι από το θέαμα. Τα έσοδα διατέθηκαν στην εκπλήρωση των σκοπών του Οργανισμού μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους του Ωδείου «Φίλιππος» , που εξακολουθούν να υποστηρίζουν σταθερά την προσπάθειά μας, την Νεφέλη Μπραβάκη, τους μαθητές της από το Ωδείο «Φίλιππος», από το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας και από το Ωδείο «Μουσικό Εργαστήρι» των Γιαννιτσών και τους μικρούς μαθητές της κ. Όλιας Λαβασίδου, που έπαιξαν και τραγούδησαν θαυμάσια. Ακόμη ευχαριστούμε την κ. Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, που φιλοξένησε την εκδήλωση, τον «‘Ηχο Ζορμπάς» για την ηχητική κάλυψη και όλους τους φίλους του Ωδείου και της Πρωτοβουλίας που υπέμειναν την ταλαιπωρία λόγω sold out και υποστήριξαν την εκδήλωση.

Κουραμπιεδογιορτή στη Νάουσα

Το απόγευμα της Κυριακής τα παιδιά από τα δύο Σπίτια μας μετέβησαν στη Νάουσα, προσκαλεσμένα από τον Φούρνο Θανασούλη και παρακολούθησαν τα δρώμενα της καθιερωμένης Γιορτής Κουραμπιέ που διοργανώνει στην πόλη τις παραμονές των Χριστουγέννων η επιχείρηση.

Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη γλυκές γεύσεις, τραγούδι, χορό και…… μπόλικη άχνα. Ευχαριστούμε θερμά τον εξαιρετικό φίλο του Οργανισμού μας κύριο Θέμη Θανασούλη για την μεγάλη αγάπη που δείχνει στα παιδιά μας και στο έργο μας.