Βέροια: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη μέρα του Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων

Βέροια

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Β΄ Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της δοξολογίας του Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

Την απαγόρευση της στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται και την απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της οδού Περικλέους από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής και επί της οδού Αντωνίου Καμάρα από τη συμβολή της με την οδό Περικλέους έως τη συμβολή της με την οδό Τρύφωνος από ώρα 07:00 έως 12:00 τη Δευτέρα 21/11/2016. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Άρθρο 2ο

Οι παραβάτες της παρούσης απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Π.Κ. και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 του Ν.2696/99, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Άρθρο 3ο

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει μετά την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.-

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Γεώργιος ΤΟΥΛΙΚΑΣ

Αστυνομικός Διευθυντής

Προηγούμενο άρθροΔήλωση Πάνου Καμμένου μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη
Επόμενο άρθροΠαρουσιάστηκε το νέο τεστ Aptima mRNA HPV για την πλήρη προστασία από τον καρκίνο του τραχήλου