Τρίκαλα – Αγκαθιά: Οριστική διακοπή στο 35′ λόγω γενικής σύρραξης. – βίντεο – φωτό.

Επεισοδιακός ήταν ο επαναληπτικός ημιτελικός που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Τρικάλων, με το παιχνίδι Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων – Νίκης Αγκαθιάς να διακόπτεται οριστικά στο 35′ από το διαιτητή κ. Μαλούτα και με το σκορ στο 0-0.

Ρεπορτάζ: Γιώργης Λεωνίδας Γκιώνης

Στο σημείο αυτό η διοίκηση της Νίκης Αγκαθιάς διαμαρτυρόμενη για τις υποδείξεις του διαιτητή απέσυρε την ομάδα από το γήπεδο. Ομοίως αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια η ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων αλλά και το διαιτητικό τρίο. Έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων όμως αμέσως ξέσπασε γενική σύρραξη μεταξύ παικτών, παραγόντων και φιλάθλων των δύο ομάδων. Αποτέλεσμα ήταν έπειτα από απόφαση του διαιτητή, ο αγώνας να διακοπεί οριστικά.

Αναμένεται εντός των ημερών η απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας όσο αφορά την τύχη του αγώνα. Να θυμήσουμε ξανά ότι το παιχνίδι διακόπηκε στο 35′ και με το σκορ στο 0-0.

Διαιτητής ο κ. Μαλούτας, βοηθοί οι κ.κ. Παρασίου – Νησελίτης.

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Ι., Σωτηράκης, Ζησιόπουλος, Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Λίτσι.

Νίκη Αγκαθιάς (Κωστογλίδης): Τόλιος, Κίτσας Ελ., Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Ζαρογιάννης, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος, Σούκιας, Γκελοσάνι, Κασαπίδης.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: