Τοποθέτηση του υποψήφιου Δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας, Χρήστου Μπέλλου

Οι Φίλοι μου στην Αλεξάνδρεια με ρωτάνε: “Γατί με την Λαϊκή Συσπείρωση;;;;”

Γιατί γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτόν τον τόπο.

Γιατί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αλεξάνδρειας, είναι ψηφοδέλτιο μάχης από αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, μαχητές και μαχήτριες, ο καθένας και η κάθε μια στον τομέα τους, παρόντες και παρούσες στο πολιτικό, το κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Γιατί επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας είναι, ο Ηλίας Ιακωβίδης. Νέος άνθρωπος, με οράματα, ιδανικά, προτάσεις και σκέψεις για το πως θα ανοίξουμε για τους συνδημότες μας το δρόμο για μια πόλη προς ένα καλύτερο αύριο.

Γιατί θα δώσουμε τη μάχη, αυτή που χρόνια τώρα δίνουμε και παλεύουμε, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Μέσα από τις γραμμές του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος για ένα καλύτερο αύριο.

Γιατί απέναντί μας είναι 4 ψηφοδέλτια, με επικεφαλής, 3 της ΝΔ και 1 του ΠΑΣΟΚ που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί είναι τέσσερις “σκαφάτοι” υποψήφιοι. Του ίδιου σκάφους της αντιλαϊκής- αντεργατικής πολιτικής της τελευταίας δεκαετίας που εφάρμοσαν και θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα κόμματά τους.

Γιατί όταν ψηφίστηκαν, τα τρία μνημόνια και όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι, δεν έβγαλαν μιλιά. Δεν τους είδαμε σε κανέναν αγώνα ενάντια στα μέτρα που πετσόκοβαν τις συντάξεις και τους μισθούς. Δεν τους είδαμε σε καμιά διαμαρτυρία όταν η ΔΕΗ έκοβε το ηλεκτρικό ρεύμα σε οικογένειες στην Αλεξάνδρεια, οι οποίες αδυνατούσαν να πληρώσουν τα υπέρογκα τιμολόγιά της.

Γιατί όταν οι κυβερνήσεις τους, μετακίνησαν την ΔΟΥ, τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ από την Αλεξάνδρεια στη Βέροια αυτοί ήταν χαμένοι από την πόλη μας.

Γιατί όταν κατάργησαν το πολυιατρείο με τους γιατρούς του ΕΣΥ αυτοί κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου.

Δεν εμφανίστηκαν σε καμιά διαμαρτυρία σε κανέναν αγώνα.

Γι’ αυτούς τους λόγους και άλλους 100, τους οποίους τονίσαμε στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση μας με τον Ηλία Ιακωβίδη στην Αλεξάνδρεια, καλώ τους δημότες του δήμου μας, να στηρίξουν και να ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρ’ όλες τις διαφορές, κομματικές και πολιτικές που ενδεχομένως να έχουμε.

ΨΗΦΙΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

Χρήστος Μπέλλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας