Το πρόγραμμα της της 2ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής. Ξεχωρίζει το Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Αλ.

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Με τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Από τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο Νεόκαστρο τον Φίλιππο Μελίκης, που ξεκίνησε με το αριστερό την φετινή κούρσα , καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την ΑΕ Χαρίεσσας με 3-0. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την αντίδραση του ΓΑΣ Κοπανού που υποδέχεται τον φιλόδοξο ΦΑΣ Νάουσα, με την ομάδα του Χρήστου Χατζηδάκη που θα προσπαθήσει να δείξει σημάδια ανάκαμψης μετά την βαριά ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Να ζευγαρώσει τις νίκες του θέλει ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος που υποδέχεται την ΑΕ Ποντίων Βέροιας, ενώ στο γειτονικό Παλαιοχώρι ο τοπικός  Άρης θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και στον φιλόδοξο προπονητή του Γιάννη Κερλίδη.  Το Μακροχώρι θέλει να κάνει σεφτέ υποδεχόμενο στην έδρα του τον Αστέρα Τριποτάμου, ενώ ο ΠΑΟΚ Κουλούρας θέλει να δώσει συνέχεια στην επιβλητική εμφάνιση της πρεμιέρας αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας που πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα κόντρα στον Φίλιππο Μελίκης . Ολυμπιακός Νάουσας και Σταυρός κοντράρονται στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάουσας όπου ο τοπικός Αχιλλέας θα αγωνιστεί κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής που θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν στις 17.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΑΕ Χαρίεσσας

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Ολυμπιακός Νάουσας – Θύελλα Σταυρού

ΓΑΣ Κοπανός – ΦΑΣ Νάουσα

Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Μακροχώρι – Αστέρας Τριποτάμου

Άρης Παλαιοχωρίου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – ΑΕΠ Βέροιας

Βαθμολογία