Το νέο σχέδιο για τους «μετανάστες» – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Επιτέλους η νέα κυβέρνηση της χώρας βρήκε λύση στο πρόβλημα του μεταναστευτικού ή προσφυγικού, εάν και δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα. Ο «ικανότατος» κ. Χρυσοχοίδης ανακοίνωσε, σε συγκέντρωση των περιφερειαρχών, ότι οι μετανάστες θα κατανεμηθούν ισόποσα στις 13 περιφέρειες της χώρας. Έτσι θα αποσυμφορηθούν τα νησιά και θα γεμίσει με μουσουλμάνους όλη η χώρα. Εάν δώσουμε βάση σε αυτά που λέει η Τουρκία και υπολογίσουμε τους αριθμούς ισλαμιστών που θα μας έλθουν, τότε σε κάθε περιφέρεια θα διαβιούν 100 με 200 χιλιάδες.

Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

    Οι νέοι «συμπολίτες» μας, μια και σκοπός της κυβέρνησης είναι να τους ενσωματώσει, θα στεγαστούν σε στρατόπεδα, ξενοδοχεία, σπίτια, κατασκηνώσεις, και όπου αλλού βρεθεί πρόσφορος χώρος. Το σχέδιο ΕΣΤΙΑ θα είναι σε πλήρη εφαρμογή για τη στέγαση των μεταναστών σε άνετους και ανθρώπινους χώρους, ενώ την ίδια στιγμή θα ξεσπιτώνονται Έλληνες, είτε γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τα δάνειά τους, είτε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν πλέον το δυσβάσταχτο και επί σειρά ετών απεχθή ΕΝΦΙΑ.

      Σε αυτό το πλαίσιο αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης της Ελλάδος ή όπως αλλιώς θα λέγετε στο μέλλον η πολύπαθη αυτή χώρα, έχει επιστρατευτεί και το κτηματολόγιο. Κύριος σκοπός του τελευταίου είναι η αναδιανομή της αδήλωτης γης και των κτιρίων. Δημόσιες και αδήλωτες γαίες θα δοθούν στους νέους χρήστες για να δημιουργήσουν τους νέους μαχαλάδες, ενώ για τους λατρευτικούς τους χώρους θα ασχοληθούν τουρκικές και αραβικές επενδυτικές εταιρείες.

    Όποιος «δυστυχής πρόσφυγας» έχει πρόβλημα θα μπορεί να απευθυνθεί στις πολυάριθμες ΜΚΟ για να του το λύσουν. Οι ΜΚΟ, που εκτελούν χρέη άτυπης αλλά ουσιαστικής κυβέρνησης, έχουν αναλάβει όλα τα θέματα προστασίας των αθώων μουσουλμάνων τζιχαντιστών και όποιος γηγενής τολμήσει να εκφέρει άλλη άποψη θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Άλλωστε η ελληνική κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε αμέριστο υποστηρικτή τους και ο στρατός θεραπαινίδα των λαθραίως εισερχομένων.

      Οι μουσουλμάνοι έχουν αντιληφθεί πόσο κωμικοτραγική είναι η κατάσταση στη χώρα μας και συρρέουν από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της γελοιότητας ας δούμε από που κατάγονται οι 788 «πρόσφυγες» που αποβιβάστηκαν πρόσφατα στη Λέσβο. Οι 131 από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, 110 Αλγερία, 103 Αφγανιστάν, 52 Ιράκ, 35 Συρία, 30 Ερυθραία, 28 Καμερούν, 25 Μαρόκο, 19 Μάλι, 18 Κονγκό, 18 Σιέρα Λεόνε, 15 Παλαιστίνιοι, 14 Τυνησία, 13 Πακιστάν, 13 Ιράν, 13 Ακτή Ελεφαντοστού, 13 Μπαγκλαντές, 12 Νιγηρία, 12 Δομινικανή Δημοκρατία, 11 Αίγυπτο, 10 Αιθιοπία, 8 Ζιμπάμπουε, 8 Νεπάλ, 8 Γκάνα, 7 Αϊτή, 6 Γουινέα, 6 Αγκόλα, 5 Σουδάν, 4 Μαυριτανία, 4 Γκάμπια, 3 Νήσους Κομόρες, 3 Νίγηρα, 3 Σαουδική Αραβία, 2 Μπουργκίνα Φάσο, 2 Σομαλία, 2 Σενεγάλη, 1 Δυτική Σαχάρα, 1 Κεντρική Αφρική, 1 Ουγκάντα,1 Βενεζουέλα, 1 Κούβα, 1 Χιλή, 1 Τζαμάϊκα, και 1 από την Τουρκία, δήλωσε δε αντικαθεστωτικός.

     Όλοι αυτοί και οι 100άδες χιλιάδες που είναι έτοιμοι να έλθουν θα μείνουν μόνιμα στην χώρα μας και θα απαιτήσουν και θα πάρουν από τον Έλληνα τα πάντα, το σπίτι του, τις δουλείες του, την χώρα του. Ταυτόχρονα σταδιακά θα σβήσουν ότι ελληνικό και χριστιανικό υπάρχει. Η βία και η αναρχία θα κυριαρχήσουν στο νέο κράτος βαβέλ, που θα γίνει υποχείριο της Άγκυρας. Ο σημαντικότερος εχθρός του ελληνισμού δεν είναι η Τουρκία, αλλά τα άγρια στίφη που έρχονται.

Προηγούμενο άρθροΤαϊβάν: Γέφυρα κατέρρευσε πάνω σε ελλιμενισμένα αλιευτικά, εκφράζονται φόβοι πως έχουν παγιδευτεί μέλη των πληρωμάτων
Επόμενο άρθροΝέα φιλοσοφία διακανονισμού οφειλών από τη ΔΕΗ – Απλούστερη διαδικασία- μικρότερες προκαταβολές
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.