Το αντιχριστιανικό μένος – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Δυσάρεστη έκπληξη και απαράδεκτη πρόκληση αποτελούν τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στη νήσο Λέσβο. Η «Ελληνική Αστυνομία» αποφάσισε να συλλάβει Έλληνες πατριώτες και πιστούς χριστιανούς που  αναστήλωσαν το βεβηλωμένο Σταυρό, στην περιοχή Απελλή στα Τσαμάκια της Λέσβου. Ως γνωστόν βάνδαλοι, υποστηριζόμενοι από γνωστές ανθελληνικές ΜΚΟ, είχαν καταστρέψει τον Σταυρό που υψωνόταν στην ομώνυμη θέση.

Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Ευτυχώς η τοπική κοινωνία αντέδρασε και με δικές της πρωτοβουλίες και ενέργειες τοποθέτησε ένα μεταλλικό Σταυρό ύψους περίπου 15 μέτρων. Ο Σταυρός κατασκευάστηκε στην Χίο και μεταφέρθηκε ακτοπλοϊκώς στην Λέσβο. Ως εδώ θα έλεγε κανείς ότι η θλιβερή αυτή ιστορία έκλεισε με την αποκατάσταση της ανίερης και βέβηλης πράξης των βαρβάρων απίστων και αλλόθρησκων.  Όμως στο νεοελληνικό κράτος, το οποίο διαφεντεύουν άθεοι και ανθέλληνες με την καθοδήγηση ξέων κέντρων εξουσίας, τίποτα δεν τελειώνει. Όλα χρειάζονται συνεχή αγώνα και θυσίες. Και το πλέον απίθανο είναι πιθανό.

Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην Λέσβο προκαλούν σε κάθε Έλληνα και Χριστιανό οργή και θυμό. Η αστυνομία της Χίου ενημέρωσε την αστυνομία της Λέσβου για την «εγκληματική» μεταφορά του ιερού σταυρού, ώστε να μπλοκαριστεί κάθε προσπάθεια αναστήλωσης του. Οι Έλληνες όμως πατριώτες κατάφεραν, όπως και επί κατοχής, να τοποθετήσουν τον σταυρό στη θέση του, παρά τις προσπάθειες του οπαδών του Διοκλητιανού. Οι διώκτες της πίστης και της πατρίδος δεν τα κατάφεραν. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να συλλάβουν 33 πατριώτες. Τους προσήγαγαν στο αστυνομικά τμήμα Μυτιλήνης με αστείες κατηγορίες. Σε αυτό κυρίαρχη ευθύνη έχουν οι ΜΚΟ που πρωτοστατούν με προφορικές και έγγραφες διαμαρτυρίες τους προς τις ελληνικές αρχές, αλλά και μηνύσεις, με σκοπό την πλήρη αποκαθήλωση των ιερών συμβόλων, με την αιτιολογία ότι ενοχλεί τους αλλόθρησκους.

Όμως ο ελληνικός λαός δεν κάμπτεται και δεν εκφοβίζεται από κανένα. Το έχει αποδείξει στην μακραίωνα ιστορία του με τους αγώνες του, εναντίον των κάθε λογής εισβολέων και κατακτητών. Αντιστέκεται και στους ντόπιους συνεργάτες και συνοδοιπόρους των ξένων κέντρων εξουσίας, που επιβουλεύονται τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Η σημερινή κυβέρνηση, τυφλό όργανο του Σόρος και των ΜΚΟ, αποτελεί τον καλύτερο υποστηρικτή και συνήγορο του κάθε ανθέλληνα. Μισεί τον ελληνισμό και την ορθοδοξία θυσιάζοντας κάθε αξία  στον βωμό της διεθνοποίησης, του πολυπολιτισμού, του πολυφυλετισμού και της πανθρησκείας. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο η εξουσία και η καταστροφή των προαιώνιων ιδανικών της χώρα μας. Για το λόγο αυτό άλλωστε ξεπούλησε την Μακεδονία και στις μυστικές συνομιλίες με τον Ερντογάν ξεπούλησε την Θράκη και το μισό Αιγαίο.

 Οι 33 πατριώτες που συνελήφθηκαν στη Λέσβο αποτελούν αγωνιστές της πατρίδος και της πίστης μας. Είναι μάρτυρες στον αγώνα της απελευθέρωσης της χώρας μας από τα ανθελληνικά κέντρα εξουσίας, ντόπια και ξένα. Τους αξίζει ένα μεγάλο εύγε. Υπάρχουν σε αυτή την χώρα ακόμα άνθρωποι που αντιστέκονται στην βαρβαρότητα και στην κτηνωδία των κάθε λογής κέντρων εξουσίας και παραεξουσίας. Λευτεριά στην πατρίδα μας και στους νέους αγωνιστές της, τους αληθινούς Έλληνες πατριώτες. Τους νέους πραγματικούς αντιστασιακούς στον χειρότερο φασισμό που γνώρισε ποτέ αυτή η βασανισμένη χώρα μας.

 

Σημ.: Οι φωτογραφίες προέρχονται από το lesvosnews.net

Προηγούμενο άρθροΟ Γιάννης Καφάτος σχολιάζει την επικαιρότητα
Επόμενο άρθροΜε ρεκόρ συμμετοχών από ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ξεκίνησε η Eβδομάδα Hλεκτρονικού Eμπορίου
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.