Το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας στους 2ους Αγώνες Φιλίας

Το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας  συμμετείχε στους 2ους  Αγώνες Φιλίας  που διοργάνωσε στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας στο Μακροχώρι Ημαθίας το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ   Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022.

 

Για δεύτερη φορά κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας  αγωνίστηκαν  μαζί με αθλητές ΑμεΑ και αθλητικών σωματείων σε μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση προάγοντας την κατανόηση, το σεβασμό στη διαφορετικότητα και τη συνύπαρξη.

Ευχαριστούμε την  πρόεδρο του συλλόγου «Αιγές»  κ. Καραγιάννη Έφη για την άριστη διοργάνωση των Αγώνων Φιλίας, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Πιτσαρή Αικατερίνη και κ. Τόκα Βασίλειο για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διεξαγωγή των αγώνων και τους μαθητές μας που με τη συμμετοχή τους επέδειξαν ευαισθητοποίηση και αγωνιστικότητα.

Η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου

Καραστογιαννίδου Μαρία

Προηγούμενο άρθροΤο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας ταξιδεύει στους ιστορικούς δρόμους της Ημαθίας Η ιστορία του Γιδά από τον κ. Μοσχόπουλο Ιωάννη
Επόμενο άρθροΤο έργο INTERNISA συμβάλλει στη μείωση της ανεργίας και ενισχύει τη συμμετοχή των γυναικών στην αγορά εργασίας_ Δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας