Θύελλα Σταυρού – Φίλιππος Μελίκης 0 – 0. Άφησε βαθμούς ο Φίλιππος απέναντι στην ψυχωμένη Θύελλα. – βίντεο – δηλώσεις προπονητών

Σκόνταψε σήμερα ο πρωτοπόρος Φίλιππος Μελίκης αφήνοντας δύο βαθμούς στο Σταυρό και μένοντας στο στείρο 0-0, απέναντι στην παθιασμένη Θύελλα Σταυρού.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Να σημειωθεί ότι οι πρωτοπόροι σήμερα με νίκη καπάρωναν την πρώτη θέση, την οποία πλέον μπορεί να κατακτήσουν με μία νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια (με Πλατύ εκτός και Λουτρό εντός).

Το ματς επηρεάστηκε πολύ από τον δυνατό αέρα που έπνεε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν ένα ισορροπημένο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να χάνουν κλασικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στην επανάληψη και όσο περνούσε ο χρόνος, οι πρωτοπόροι πήραν ολοκληρωτικά την πρωτοβουλία των κινήσεων και σταδιακά έκλεισαν στην άμυνά τους τούς γηπεδούχους δημιουργώντας ευκαιρίες, χωρίς όμως αίσιο για αυτούς αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό ότι ο Φίλιππος είχε 3 δοκάρια (2 στο πρώτο και 1 στο δεύτερο ημίχρονο), ενώ δύο φορές στην επανάληψη οι αμυντικοί της Θύελλας έβγαλαν τη μπάλα πάνω από τη γραμμή της εστίας τους. Η Θύελλα στάθηκε ισάξια του αντιπάλου της στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, ενώ και στην επανάληψη αν και κλείστηκε θα μπορούσε να “κλέψει” τη νίκη, αν οι παίκτες της φαινόταν πιο ψύχραιμοι σε δυο τρεις φαρμακερές της αντεπιθέσεις.

Διαιτητής ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κκ. Καραϊωσήφ και Τότσκα.

Θύελλα Σταυρού: Αθανασιάδης, Μυλωνάς Αλ, Τσακίρης, Τσιλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Τουτουντζίδης, Μυλωνάς Αχ, Πρωτογέρης, Σκεύης (77΄Μπακάλης), Κοσέογλου, Πασχαλίδης (86΄Αντωνιάδης).

Φίλιππος Μελίκης: Μπουκουβάλας, Τσιλίκας (46΄Κατσαπελίδης), Παπαδόπουλος, Μελιόπουλος, Ντόβας, Μαμουτόπουλος, Τσαντεκίδης (67΄Κατσιγιαννόπουλος), Ανδρίτσος (78΄Κούτλας), Τσιανόπουλος, Τεγούσης, Πιτσάβας.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:

Δηλώσεις προπονητών στο βίντεο:

Φώτο:

Θύελλα Σταυρού
Φίλιππος Μελίκης