Θεσσαλονίκη: Τιμήθηκε ο Αλεξανδρινός πρωταθλητής Νίκος Τουλίκας στη Marathon Week

Ο πρωταθλητής της καρδιά μας, ο Νίκος Τουλίκας θα συμμετέχει στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο <<Μέγας Αλέξανδρος>> την Κυριακή 1 Απριλίου στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος στα 5 χλμ.

Ξεχωριστή θέση είχε και στην Επίσημη Παρουσίαση του Αγωνιστικού Προγράμματος και της Marathon Week την Τετάρτη 28 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης όπου έστειλε το σημαντικό μήνυμα <<Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών>> στηρίζοντας το Σύλλογο <<Όραμα Ελπίδας>>.

Η οργανωτική επιτροπή τίμησε τον Νικόλα και ο Νικόλας τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή. Δράσεις σαν και αυτές πιστεύουμε πως μόνο καλό κάνουν στην κοινωνία μας διότι αφυπνίζουν το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ και στηρίζουν την αποδοχή των ατόμων με αναπηρία.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Νικόλα με τις μέχρι τώρα συμμετοχές του, για τα μηνύματα που στέλνει, για ότι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα και που παρόλα τα προβλήματα του συνεχίζει με το χαμόγελο στα χείλη.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζετε η προσπάθεια του Νικόλα και να επιβραβεύεται ….αλλά η πιο μεγάλη χαρά και η πιο σημαντική στιγμή για μας …. για την οικογένεια του, είναι η αναγνώριση από ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτόν για αυτό που πραγματικά είναι.!!!

Παίρνουμε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε και η συνέχεια μπορεί να είναι δύσκολη αλλά θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική !!! Ραντεβού την Κυριακή 1 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη .

Του ευχόμαστε καλό τερματισμό !!!

Κοινωνικό βίντεο με τον πρωταθλητή Νικόλα Τουλίκα: