Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος εξωθούσαν 22χρονη στην πορνεία

Μητέρα και γιος κατηγορούνται ότι εξωθούσαν στην πορνεία μία 22χρονη, υποχρεώνοντάς την με απειλές να συνευρίσκεται με υποψήφιους πελάτες στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στην περιοχή των Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη, κρατώντας όλες τις εισπράξεις της.

Οι κατηγορούμενοι είναι μια 46χρονη και ο 27χρονος γιο της, υπήκοοι Βουλγαρίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, ενώ η μητέρα κρατείται για διοικητικούς λόγους.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία της 22χρονης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε η νεαρή Βουλγάρα, οι δράστες την προσέγγισαν στην πατρίδα της και την έπεισαν να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για να εργαστεί δήθεν σε κατάστημα εστίασης της πόλης. Όταν έφτασε όμως στην Ελλάδα ξεκίνησε ο “εφιάλτης” της, όπως κατήγγειλε, που διήρκεσε για ένα χρόνο, από τις αρχές του 2023 έως τις αρχές του επόμενου έτους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροEurelectric: Μείωση 45 % στην ενεργειακή δαπάνη των νοικοκυριών με την πράσινη μετάβαση
Επόμενο άρθροΚοζάνη: Συνελήφθη 50χρονος για απόπειρες τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένων – Είχε το ρόλο του «εισπράκτορα»